ZOLINA MAJKA NE IZLAZI NA ULICU: Na vrat joj je pored svega natovario i Miljanu, ova priča će se TRAGIČNO ZAVRŠITI
Zola i Miljana, Foto: Printscreen Instagram

ZADRUGA

ZOLINA MAJKA NE IZLAZI NA ULICU: Na vrat joj je pored svega natovario i Miljanu, ova priča će se TRAGIČNO ZAVRŠITI

Bosa Čolić majka Lazara Čolića Zole ne može više da podnese svađe svog sina sa Miljanom Kulić

Objavljeno:

Posle jedne od njihovih svađa, završila je u bolnici, na infuzijama. Po ceo dan plače, kuka na sav glas, ne izlazi iz kuće. Isključila je telefone, nikome se ne javlja, na ulicu ne izlazi.

„Prijatelji se plaše da će je Zolin boravak u rijalitiju koštati zdravlja. Ma, ne samo zdravlja, već i života. Bosa samo što ne presvisne. Kada joj je Miljana poslala poruku u kojoj je naziva kurvom, žena umalo infarkt nije doživela. Prošla je pakao u životu, Zolu je gajila sama, snalazila se kako je znala. Pazila je da čak ni ne stane sa nekim muškarcem, kako je ne bi povezivali sa nekim i pričali svašta o njoj, a onda je Miljana nazove kurvom iz čista mira“ – priča Zolin drug i dodaje:

foto: Printcreen

„Još kad je čula da je Miljana pocepala Zoli pasoš, ne može jadna žena da dođe sebi. Ona se ponadala da će sve biti bolje kada Miljana i Zola izađu iz rijalitija, ali sada je svesna da će tek to biti pakao. Jeste ona Miljani govorila da treba da pazi na Zolu, da mu ne daje pare… Ali, kad je čula Miljaninu kletvu da će otvoriti tetkin i babin grob da Zolina majka legne tu, obeznanila se. Stalno govori: „Miljana i Zola će me u grob oterati!“

Nesrećna žena je propatila zbog Zolinog kockanja, bežanja od kuće, dugova, drogiranja, svakojakih ludila, nego joj je još na vrat natovario i Miljanu sa kojom niko ne može da izađe na kraj.

„Žena ne sme na ulicu da izađe, što od sramote, što od nemoći. Plašim se da se ova priča ne završi tragično!“ – završava Zolin drug.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.