KIJA SPASILA LUNU OD NAPASNIKA! Đoganijeva tek sada otkriva ovo: Zavukao mi je ruku...Nikada joj to neću zaboraviti
Kija i Luna, Foto: Printscreen

ZADRUGA

KIJA SPASILA LUNU OD NAPASNIKA! Đoganijeva tek sada otkriva ovo: Zavukao mi je ruku...Nikada joj to neću zaboraviti

Videla je šta se dešava...

Objavljeno:

Dok su sedeli u Beloj vili, David Dragojević, Ana Korać, Marko Miljković i Luna Đogani su pričali o aktuelnostima u kući. Jedno je vodilo drugome i Đoganijeva je počela da se priseća učešća u prvoj sezoni rijalitija "Zadruga", kao i stvari koju nikada neće zaboraviti.

U pitanju je zadatak koji je za nju bio najizazovniji, kada zadrugari nisu smeli da reaguju na "spoljašnje uticaje", ubačene ljude i stvari koje su oni govorili i radili.

Ipak, tada je doživela i veliku neprijatnost koja se može definisati i kao vrsta napastvovanja.

- Imala sam tu jednu neprijatnu situaciju, kad su uveli muškarce, mi svi spavali 7-pola 8, probudili nas sve i došao lik, seo i počeo da me pipka, neki debil. Kija me spasila. Kija videla šta se dešava, došla do mene, a to veče je bila žurka, " e kao Luna šta ćeš da obučeš za žurku, dođi da mi pokažeš", jer nije smela da odreaguje na njega, ne sme da se obraća njemu, ne smem ni ja. A ja ovako se tresem, ne smem ništa, jer da sam ja tad odreagovala mi bi pali zadatak. On došao pored mene, a to nije smeo, još gore produkcija odmah reagovala, kao nema dodirivanja učesnika, samo komunikacija. On seo pored mene, iskoristio priliku, počeo ovako da mi zavlači ruku ovde, ja se samo sklonila ovako. I Kija meni "dođi", ja ustala i otišla kod nje - ispričala je Luna.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.