ISTERALA SVOJE! ANIN BIVŠI ODUSTAO OD UČEŠĆA U ZADRUZI: Kad čujete razlog, ŠOKIRAĆETE SE! (VIDEO)
Ana Korać, Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

ZADRUGA 2

ISTERALA SVOJE! ANIN BIVŠI ODUSTAO OD UČEŠĆA U ZADRUZI: Kad čujete razlog, ŠOKIRAĆETE SE! (VIDEO)

Opasna je.

Objavljeno:

Čudna situacija -Filip Mijatov, bivši dečko Ane Korać, objavio je na svom Instagramu da večeras neće ući u "Zadrugu", kako je ranije planirano.

Štaviše, on je vrlo izričito najavio svoj ulazak.

- Nemoj da me pitate da li ulazim da li ne ulazim, sutra sam (danas, subota) u 10 na Pinku, počinje emisija sa mnom, i boriću se tamo sa svima - rekao je Mijatov u jednom od svojim lajvova na Instagramu.

On je imao nameru da se odbrani od uvreda koje mu je uputila Ana Korać, rekavši da je on "psihički bolesnik". Ovih dana, Mijatov je preko medija uzvraćao udarce Koraćevoj, rekavši, između ostalog, da joj je davao desetine hiljada evra tokom njihove veze, što za skupocene stvari, što za plastične operacije (konkretno, korekciju nosa).

Ipak, rano jutros Mijatov je Instagramu objavio da se vraća u London, u kojem ima firmu, što znači da ipak neće postati učesnik "Zadruge". Teorije zavere su već počele da se šire po društvenim mrežama povodom toga. Mnogi gledaoci misle da je Ana Korać ucenila produkciju i da su joj izašli u susret. Podsetimo, ona je nedavno rekla da su se oni ogrešili o njen ugovor i oštro je zahtevala da Mijatov ne ulazi u rijaliti. Tada je i zapretila da će, ukoliko on uđe, demonstrativno napustiti "Zadrugu", zajedno sa svojim sadašnjim dečkom, Davidom Dragojevićem.

Da li su Anine pretnje urodile plodom, ili Mijatov zaista ima poslovne obaveze, kako je i napisao, ostaje da vidimo. Osim toga, mnogi procenjuju da je Filipova greška bila što je gromoglasno najavljivao svoj ulazak u "Zadrugu", jer Ana Korać očigledno uredno prima sve informacije iz spoljnog sveta, što je takođe sporno i kažnjivo po pravilima rijalitija.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.