LUNI PUŠTEN SNIMAK NA KOME JE MARKO BLATI, A NJENA REAKCIJA JE NEČUVENA: Bila sam ŠKLOPOCIJA, ko bi me takvu hteo!?
Marku je dugo trebalo da prizna osećanja prema Luni, Foto: Printscreen

GDE JE SAMOPOŠTOVANJE?

LUNI PUŠTEN SNIMAK NA KOME JE MARKO BLATI, A NJENA REAKCIJA JE NEČUVENA: Bila sam ŠKLOPOCIJA, ko bi me takvu hteo!?

Marko Miljković koji je pričao kako mu se ne sviđa Luna Đogani

Objavljeno:

Baš kao i svakog četvrtka u rijalitiju Zadruga 2, učesnici su sa voditeljem Milanom Miloševićem gledali klipove iz prethodne sedmice.

Pušten je i snimak koji se odnosio na Marka Miljkovića, koji je pričao kako mu se ne sviđa Luna Đogani u smislu osobe sa kojom bi mogao da bude u vezi.

foto: Printscreen

- Nikada u rijalitiju pre nego što sam ušao u vezu sa Lunom, nikada nisam pričao kako sam ja lepa i zgodna. Letos sam počeo da razmišljam o njoj, ali sam se zaljubio u decembru. Sa Lunom mi je super, odgovara mi i neću da je menjam. Inače ne volim plavuše, ali vidite sad ovo - rekao je Marko, a onda je ustala Luna:

- Setimo se mene, kome bi se svidela onakva devojka kakva sam bila u Zadruzi 1. Bila sam prava šklopocija. Drago mi je da ste pustili ovo, sećam se kada je rekao ovo. Bilo mi je malo čudno to. Sada sam druga osoba. Ne mogu da se uporedim sa Lunom iz prošle sezone - rekla je Đoganijeva.

foto: Printscreen

Lepi Mića je imao drugačije mišljenje o prikazanom snimku.

- Sve je ovo jako čudno. Niko ništa ne priča. Sad odjednom neke rečenice. Mislim da je on njoj sve to lepo upakovao. Imam stav da je sve ovo mutno - komentarisao je Mića.

foto: Printscreen

- Kada se poveže neka tema, spoje me sa nekim devojkama, Luna ustane i počne da se svađa sa nekim. Rekao sam da mi je Maja simpatična, ona je pomislila da osećam nešto mnogo više - rekao je Marko za kraj.

Pogledajte kako su izgledale te scene:

Bonus video

ZOLA JE BACIO ŽELJKOVA KOLICA, ČESTO KORISTIO TRAVU, ŽELIM DA GA IŠUTIRAM: Marija Kulić zgrozila Srbiju kada je priznala šta je Miljanin dečko radio napolju!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.