NA PUTU KA ŠIMANOVCIMA: Zar da lakiram nokte i šetam u štiklama? Pa ja sam KARAĐORĐE! Njegove reči će vas POGODITI
Karađorđe o bekstvu iz Zadruge, Foto: Vladimir Sporčić, Printscreen

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO

NA PUTU KA ŠIMANOVCIMA: Zar da lakiram nokte i šetam u štiklama? Pa ja sam KARAĐORĐE! Njegove reči će vas POGODITI

- Nisam čitao ništa, nisam čuo ni za kaznu ni za diskvalifikaciju, ali sam upravo na putu ka Pinku, i idem da pričam sa produkcijom

Objavljeno: 16:15h

Noćas je u "Zadruzi", izbio pravi haos, kada je Karađorđe Subotić, rešio da napusti imanje u Šimanovcima. On je, naime, pobegao iz Zadruge i to tako što je razvalio prozor kroz koji je prvo izbacio svoje stvari, a onda i on iskočio. Karađorđe je dan ranije odbio da učestvuje u zadatku kada je trebalo da dozvoli da mu lakiraju nokte, da ga depiliraju, i da nosi štikle. Zbog ovog njegovog odbijanja da izvrši zadatak bili su kažnjeni i ostali učesnici, a to je ono što je najteže palo Karađorđu, te je povukao šmekerski potez i žrtvovao sebe zarad celog kolektiva. Podsetićemo da u istoriji rijalitija, ovo niti bilo šta slično nikad niko nije uradio. Međutim, od produkcije je jutros stiglo pismo, kojim su učesnici obavešteni da je Karađorđe i zvanično diskvalifikovan i da će biti kažnjen novčanom kaznom od 50.000 evra.

foto: Facebook

Espreso.co.rs uspeo je da stupi u kontakt sa Karađorđem Subotićem, koji je ekskluzivno za naš portal objasnio šta je to zbog čega je ustvari uznemiren zapravo, i šta mu je namera, te nam objasnio da je upravo na putu od Kaluđerice ka Šimanovcima.

- Nisam čitao ništa, nisam čuo ni za kaznu ni za diskvalifikaciju, ali sam upravo na putu ka Pinku, i idem da pričam sa produkcijom. Nisu me zvali, ali hoću da odem da to rešim. Mene neka kazne, nemam ništa protiv. To ni juče nije bio nikakv problem, niti sam se zbog toga bunio. To kolektivno kažnjavanje je problem. Mogu da razumem individualne kazne, ali kolektivno kažnjavanje ne dolazi u obzir. Ne razumem zašto bi svi ispaštali jer ja nešto neću da uradim, ili odbijam da izvršim zadatak. Zašto bi oni svi ispaštali zbog mene? To ne dolazi u obzir. I to ne sme da se dešava. Ja sam zato izašao. I to hoću da idem sada da rešim sa njima - bio je uzbuđen Karađorđe dok je u telefonskom razgovoru za Espreso objašnjavao gde je zapravo nastao problem i zbog čega, a na pitanje da li zna da mu je Aleksandra poručila da je besna, ljuta i razočarana u njega zbog cele situcije, on kaže

foto: Printscreen

- Ma baš me briga. Šta da joj radim. I ja sam razočaran što su me terali da se prerušavam u žensko, pa me niko ništa ne pita - kratko je rekao on, a onda se naglas zapitao: - Uostalom ne razumem ni kakav je to zadatak. Pa ja se zovem Karađorđe! I sad ja, Karađorđe, treba da lakiram nokte, da se depiliram i da šetam u štiklama?? Pa nisam ja Brendon. I da se razumemo, ja nemam ništa protiv gej populacije, ali zašto da me neko gura da budem ono što neću, i ono što nisam! Ne razumem kakva je to igra. I onda još i kolektivno kazniš sve ostale jer sam ja odbio zadatak. Idem tamo da porazgovaram sa produkcijom, pa ćemo posle toga znati tačno šta se dešava. Ako ne budu hteli to da reše, i da me vrate, onda ne znam šta da kažem i ja ću onda biti razočaran. Ja sam stvarno bio maksimalno korektan i prema produkciji i prema svim njihovim pravilima. Čak sam i životinje koje su inače namenjene za klanje, tražio da otkupim, da ne bi išle pod nož, uvek sam bio tu za bilo kakv vid saradnje. Mislim da stvarno nemaju ni jedan razlog da me ne saslušaju i da ne izađu u susret sa tim zahtevom. A ako i ne budu hteli, onda me i za to baš briga - kaže Karađorđe, koji će se uskoro sastati sa produkcijom!

Posle toga, znaćemo šta će biti sa njegovim učešćem u nastavku rijalitija, a s obzirom na nesvakidašnji gest koji je napravio, još jednu šansu i te kako je zaslužio. No, sada je sve na produkciji Pinka.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.