U ZATVORU SE NI BANANA NE JEDE KAO U SPOLJNIM USLOVIMA: Karić stao U ODBRANU Karađorđu nakon BEKSTVA iz Zadruge!
Karađorđe je pobegao iz Zadruge, Foto: Damir Dervišagić

TEŠKA PRIČA

U ZATVORU SE NI BANANA NE JEDE KAO U SPOLJNIM USLOVIMA: Karić stao U ODBRANU Karađorđu nakon BEKSTVA iz Zadruge!

Karić redovno na svom Instagram profilu komentariše događaje iz Zadruge

Objavljeno:

Karađorđe Subotić pobegao je iz Zadruge i za to će morati da plati kaznu od 50.000 evra.

Naime, on je dan ranije odbio da učestvuje u zadatku kada je trebalo da dozvoli da mu lakiraju nokte i da ga depiliraju, a onda ga je njegova bivša žena Ljuba Pantović osudila da sabotira zadatke. On se toliko iznervirao da je pobegao, iako ga je ćerka Aleksandra molila da to ne uradi.

foto: Printscreen

Povodom njegovog bekstva iz rijalitija oglasio se i verni gledalac Zadruge, Osman Karić, inače otac Stefana Karića, koga su mediji u prošloj sezoni povezivali s Kijom Kockar.

Karić redovno na svom Instagram profilu komentariše događaje iz Zadruge, pa je tako bilo i ovoga puta:

foto: Printscreen/ Iinstagram/ karic_osman

"Karađorđe – jedan od retkih ljudi sa stavom, čovek sa kodeksima. Ne opravdavam to što je trećinu svog života bio u zatvoru, to je bio njegov izbor, ali živeći u zatvorskim uslovima gde važe posebni uslovi koje normalan čovek ne može da shvati, ali pri ulasku u isti brzo skapira. Navešću banalni primer da se tamo ni banana ne jede na način kao u spoljnim uslovima, već deli na komadice pa tako i stavlja u usnu duplju, to jest u usta. Naterati Karađorđa da lakira nokte ili bilo šta što bi mu ugrozilo muškost ravno je, izvinite na poređenju, dati svinjske prerađevine čoveku muslimanske veroispovesti, što je morate priznati, nemoguće, većina rijaliti dečačića su spremna da zbog honorara puše ka*e jedan drugom samo ako V. šef koji se igra s njima to zatraži, P. S. Sami prosudite da li je Karađorđe, koji je većinu vremena provodio u štali kriv ili ne. Bitno je da neki izađu i vraćaju se kad im se digne. Rijaliti je nekom majka, nekom maćeha", napisao je Osman na svom Instagram profilu.

Bonus video

MUVALA JE NJENOG DEČKA, PA SU SE POSVAĐALE NA KRV I NOŽ: Sada su se izgrlile kao sestre, a evo koje DVE RIJALITI BOMBE su u pitanju!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.