KARAĐORĐE ZVANIČNO DISKVALIFIKOVAN: Zbog KAZNE koju je UPRAVO POPIO i ćerkine poruke, SAM ĆE SEBI RADITI DEPILACIJU
Foto: Printscreen

ZADRUGA 2

KARAĐORĐE ZVANIČNO DISKVALIFIKOVAN: Zbog KAZNE koju je UPRAVO POPIO i ćerkine poruke, SAM ĆE SEBI RADITI DEPILACIJU

Karađorđe je pobegao iz Zadruge i to tako što je razvalio prozor kroz koji je prvo izbacio svoje stvari, a onda i on iskočio.

Objavljeno:

Karađorđe Subotić pobegao je iz Zadruge, pa će morati da plati kaznu 50.000 evra.

foto: Printscreen

"Karađorđe je samoinicijativno napustio rijaliti, i u skladu sa tim je diskvalifikovan i pokrenuće se tužba i potraživaće se 50.000 evra", pisalo je u pismi. Podsetimo, Karađorđe je pobegao iz Zadruge i to tako što je razvalio prozor kroz koji je prvo izbacio svoje stvari, a onda i on iskočio.

Naime, on je dan ranije odbio da učestvuje u zadatku kada je trebalo da dozvoli da mu lakiraju nokte i da ga depiliraju, a onda je osudila njegova bivša žena Ljuba Pantović da sabotira zadatke. On se toliko iznervirao da je pobegao iako ga je ćerka Aleksandra molila da to ne uradi.

Nakon što je Jovana Tomić Matora pročitala pismo, Karađorđeva ćerka, Aleksandra Subotić ustala je da prokomentariše ovu situaciju, i svojim rečima nikoga nije ostavila ravnodušnim.

- Samo želim da poručim Karađorđu da me više ne zanima šta se događa u rijalitiju i da me najiskrenije zabole uvo za to što se juče desilo, da sam jako ljuta na njega, da sam jako razočarana, jako besna - objasnila je Aleks.

Zanimljivo je i progumačiti njene reči o tome da je "ne zanima šta se dešava u rijalitiju", te da li to znači da će ona ubuduće, posle ovog događaja koji ju je razočarao, biti manje aktivna u Beloj kući i tako i sama, na neki način, okončati svoje učešće u igri... Ostaje da vidimo!

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.