ISPLIVALA JOŠ JEDNA AFERA POHOTNE ANE KORAĆ! Proganjala muža Dare Bubamare, slala mu poruke, a on je ODUVAO
Foto: Printscreen

DE SU PARE, TU JE I ONA

ISPLIVALA JOŠ JEDNA AFERA POHOTNE ANE KORAĆ! Proganjala muža Dare Bubamare, slala mu poruke, a on je ODUVAO

Napadala je i pevačicinog bivšeg supruga, ali i košarkaša sa kojim je posle bila u vezi

Objavljeno:

Za Anu Korać vezuju se brojne spekulacije, a njen život izaziva pravu pompu, kako među učesnicima "Zadruge 2", tako i među pratiocima spomenutog rijaliti šou - programa.

Međutim, sada izvor magazina Scandal otkriva nove šokantne detalje, a to je da je starleta iz Ivanjice svojevremeno navodno bila opsednuta košarkašem, bivšim dečkom Dare Bubamare.

foto: Prinscreen

- Javno je pričala kako će oteti momka od pevačice, ma nije ni od čega prezala. Prijateljima je govorila da će biti njen, da on nije za Daru. Imala je svoje špijune koji su joj javljali kada je on u Beogradu i gde izlazi, pa ga je bukvalno uhodila! Čak mu je preko konobara i menadžera klubova stavljala do znanja da je zanima i da bi sa njim htela nešto više, ali je to košarkaš sve kulirao jer ga je samo Dara zanimala! Ta je priča stigla i do Dare, ali se ni ona, takođe, nije na to obazirala! - ispričao je izvor za spomenuti nedeljnik.

foto: Dragana Udovičić

- Ali to nije sve, Ana je imala i opsesiju prema Milanu Kesiću, i za vreme braka sa Darom, i posle! Međutim, on čovek retko kad boravi u Srbiji, pa Ana nije mogla da ga smara sve i da je htela. Slala mu je poruke jer je nekako nabavila njegov broj, ali ni na jednu nije dobila odgovor. Sigurno joj je blokirao broj i ništa od toga nije čitao. On je u to vreme više vremena bio u Parizu, baš ga je bolelo uvo za neku tamo Anu! U međuvremenu je Dara raskinula sa košarkašem, a Ana je ušla u rijaltii, prvo jedan, pa drugi - otkrio je izvor.

Koraćeva će na ove tvrdnje odgovoriti verovatno kada napusti imanje u Šimanovcima.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.