KARAĐORĐE POBEGAO ZBOG GEJ AFERE! Evo šta je prethodilo BEKSTVU iz Zadruge
Karađorđe pobegao, Foto: Printscreen

zadruga

KARAĐORĐE POBEGAO ZBOG GEJ AFERE! Evo šta je prethodilo BEKSTVU iz Zadruge

Nisu ovo od njega očekivali!

Objavljeno:

Sinoć je u Zadruzi u toku "Pitanja gledalaca" izbila prava drama kada su Karađorđa Subotića pitali da objasni zašto je odbio zadatke u toku nedeljnog izazova, a reč je o lakirarnju noktiju i depilaciji.

Ovo što je uradio ne bi toliko pogodilo zadrugare, da nisu dobili kolektivnu kaznu u vidu ukidanja nedeljnog honorara.

- Ja to nikada ne bih radio. Mazanje noktiju, depilacija, ništa što menja strukturu ličnosti. Ta priča o kolektivnoj kazni je glupa, jer ja sam odbio zadatak. Sve ovo je ponižavanje muškog roda - rekao je Karađorđe i dodao da nema ništa protiv gej populacije.

foto: Printscreen Youtube

- Ja nemam ništa protiv gej populacije, evo recimo Brendon mi je skroz ok - rekao je Karađorđe, a Brendon se umešao i rekao da on nije gej i da jeste to bi sigurno rekao.

Onda se umešala Ljuba Pantović i rekla mu da on nije dovoljno veliki muškarac.

- Muškarčino, muškarčina prva misli na svoju porodicu, a ti to nikada nisi mislio. Ti si svoj lažni ponos mogao da obuzdaš. Danas svi muškarci to rade i to nema veze sa seksualnim opredeljenjem - rekla je Ljuba.

- Muškost podrazumeva da se preuzme odgovornost. Nema mi logike da napusti rijaliti nekoliko dana pre završetka ovako ponaša, a stalno radi ženske poslove, rasprema, čisti, muze krave - rekla je Zorica Marković.

- Moj otac je zadrt čovek, on ima pedeset i kusur godina. Bio je u zatvoru i on verovatno misli kako će njegove kolege iz zatvora na to da reaguju - rekla je Aleks.

Zadrugari su se pitali zašto je Karađorđe odbio ovakav zadatak, ako nema problema sa svojim seksualnim opredeljenjem. Ovakava stav prema lakiranju noktiju i depilaciji od strane Karađorđa, uzrokovao je da svi posumljaju u Karađorđevo seksualno opredeljenje.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.