EVO KAKO JE VESNA RIVAS ZAVRŠILA U DOMU ZA NEZBRINUTU DECU: Kao devojčica je POKRALA roditelje i POBEGLA od kuće!
Vesna je sa svojim cimerima podelila priču iz, Foto: Printscreen

ISPOVEST

EVO KAKO JE VESNA RIVAS ZAVRŠILA U DOMU ZA NEZBRINUTU DECU: Kao devojčica je POKRALA roditelje i POBEGLA od kuće!

Svi su ostali bez teksta

Objavljeno: 15.05.2019. 18:21h

Pevačica i rijaliti zvezda Vesna Rivas trenutno se nalazi u vili Parova. Poznata kao neko ko nema dlake na jeziku i ko se ne libi da kaže sve što misli, ona je sa svojim cimerima podelila uzbudljivu priču o tome kako je kao tinejdžerka pobegla od kuće i sve je ostavila bez teksta.

- Ključni momenat koji je na mene ostavio pečat za ceo moj život je moj prvi bunt. Imala sam između 14 i 15 godina. Mama proda njivu, kupi tati kola. Sve što zaradi išlo je tati. Dobijemo mi stan. Morali smo zbog tatine bolesti da se preselimo par godina u Železnik. Sve se oprema kako Nidža hoće, samo meni sobe nema. Ja čekam par meseci, godinu... Mama ispunjava tatine želje i na kraju se skupljaju pare za vikendicu. Ja kažem "Kad ću ja dobiti sobu?" - počela je Vesna svoju ispovest.

- Gde si spavala, Vesna - upitala ju je voditeljka.

foto: Printscreen

- Na krevetiću nekom improvizovanom dok ne dobijem sobu. Na kraju, skupile se pare za vikendicu. ja kažem "Dobro, a moja soba, moj radni stočić, moj ormar?" - objasnila je Vesna.

foto: Printscreen

- "Pa znaš, sine, tata želi da imamo vikendicu". Ja ti ukradem lepo pare jednu noć. To je bilo kao sad recimo 2500-3000 evra, pobegnem ti ja od kuće sa drugaricama. Sednem u voz, odem za Skoplje. Iz Skoplja se prebacim u Ohrid, jer smo bili par meseci pre toga na ekskurziji, a ta jedna drugarica ima rođake tamo u Ohridu i mi ti lepo trošimo pare. Ovi raspisali poternicu, tad bila stara Jugoslavija, sve se to zna. Našli me, došao tat po mene, juri me da se vratim, moli me. Vratim se ja za Beograd. Međutim, ostalo mi još para, ostale mi stvari u Ohridu. Teča pokojni hoće da me ubije od batina, zaseda kućni savet "Šta je moliš, sta si fin. Prebij je, ubij je od batina". Vidim ja i dalje se priča o vikendici, nema moje sobe. Treći dan ti ja opet pobegnem. Opet ja na voz i opet pobegnem za Ohrid. Potrošimo mi sve te pare do kraja, dolazi opet tata, poternica za mnom, hapse me tamo. Inspektor mi zavuko tri dandare, pamtiću ih do kraja života. Od tad kreće moj prkos.Uhapse me tamo, sprovode me. Neće tata ni da priča sa mnom. Dovela me policija u stanicu ovde u Beogradu. Tata i mama došli i pitaju ih "Jel je vodite kući", a mama puna sebe kaže: "Ne, ne. U Zvečansku u dom. Neka vidi kako žive deca koja nemaju sve što ona ima". Bace oni mene u dom i ja 15 dana u Zvečanskoj. Svaki dan oni dolaze u dom kod psihologa, a ja postavljam samo jedno pitanje: "Jel si ti donela cigarete za moje drugare, jel si donela neki slatkiš? Neću kući", okrenem se i odem. I tako 15 dana. 15. dan ona plače, ne zna šta će sa mnom. Povede ona mene posle 15 dana, kao druge ćemo metode. Međutim, u tim drugim metodama opet je tata bio bitniji.

Celu ispovest Vesne Rivas možete pogledati u video-prilogu:

Bonus video

ZLATA NAPUTILA RIJALITI?! Razvalila vrata, lomila inventar, OBEZBEĐENJE nije moglo da je smiri! ZORIČINE REČI ODZVANJALE ZADRUGOM: Krala je, podmetala, svašta radila...

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media