DOK SE ONI SVAĐAJU, A VI IM SE SMEJETE PARE SE GOMILAJU! Evo koliko su do sada zaradili Milojko i Milijana
Milojko i Milijana, Foto: Printscreen

parovi

DOK SE ONI SVAĐAJU, A VI IM SE SMEJETE PARE SE GOMILAJU! Evo koliko su do sada zaradili Milojko i Milijana

Milojko i Milijana su od kraja marta, kad su ušli u "Parove", pa do sada učešćem u tom rijaliti programu zaradili zajedno skoro 6.400 evra.

Objavljeno:

Najkontroverzniji par u Srbiji, kako je Kurir prvi pisao, ušao je u rijaliti za ukupno 800 evra honorara nedeljno, odnosno dobijaju po 400 evra ponaosob. Za nepunih osam nedelja, koliko intrigiraju i šokiraju javnost preko malih ekrana, Božić i njegova 53 godine mlađa verenica već imaju skoro 6.400 evra, koje će dobiti po izlasku iz vile u Zemunu.

Ako se zadrže do kraja sezone, to jest do finala, koje je najavljeno za kraj juna, Božić i Bogdanovićeva mogli bi da zarade preko 11.000 evra.

Podsetimo, njih dvoje zaintrigirali su javnost početkom godine zbog prevelike razlike u godinama. Milojko i Milijana su dobili ponudu i od čelnika Pinka za ulazak u "Zadrugu" ali su se opredelili za "Parove".

foto: Printscreen

Najavljivani su kao par koji namerava da pravi bebu pred kamerama, a kako su ranije izjavljivali, zarađen honorar iskoristiće da plate svadbu, koju su zakazali za septembar, ako do svadbe i dođe.

Ona je u "Parovima" bacila oko na Požgaja, postala je bliska s nim, pa je Milojko čak i raskinuo s njom, ali su se sutradan odmah pomirili.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.