ZBOG KRIZIRANJA POBEGLA IZ ZADRUGE: Sve o DROGIRANJU i zajedničkom ŽIVOTU Miljane i Zole u Nišu!
MIljana Kulić, Foto: Prinscreen

ZADRUGA 2

ZBOG KRIZIRANJA POBEGLA IZ ZADRUGE: Sve o DROGIRANJU i zajedničkom ŽIVOTU Miljane i Zole u Nišu!

Miljana i Zola su u ovom razgovoru otkrili brojne okolnosti iz zajedničkog života.

Objavljeno: 15.05.2019. 16:13h
  • 1

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su juče raskinuli, a tom prilikom su pale teške reči i optužbe među njima. Miljana je izjavila kako je zbog njega napustila Zadrugu jer je on krizirao, a on za nju kako je na lekovima.

Kasnije ga je ona optužila da je krao njene lekove, a kada je se Marija uključila i rekla da će ga prijaviti zbog posedovanja trave, on je rekao da može da prijavi svoju kćerku jer mu je ona to donosila.

Danas Miljana pokušava na sve načine da se pomiri sa Zolom, ali izgleda da je njemu dosadilo sve. Jutros ga je rano izvukla iz kreveta.

foto: Printscreen Instagram

- Moram da ti kažem, da skinem teret. Ja tebe nikada nisam ni volela. Ja sam sve vreme razmišljala o drugom muškarcu, starijem, ima tridesetak godina. Ti si nezreo, klinac. Moja je greška što sam se upustila. Ja sam emotivno bila skrhana - rekla je Miljana.

- Ti nikada nisi bio muškarac u vezi. Razočarao si me kao osoba, zavolela sam te na bolestan način, ja sam umislila da te volim. Samo sam se mučila sa tobom, išla po kazinima, počela da kockam, kidalo se sve u meni. Meni treba muškarac koji će da me zaustavi, da me obuzda - rekla je Nišlijka.

- Vređala sam ti sve mrtvo i živo, ali bila sam povređena jer si rekao Mići da hoćeš da te evakuišu. Nisam mogla da verujem da nećeš normalno da raskineš sa mnom.

foto: Printscreen

- Kad legnem razmišljam o travi i "Daj mi trista evra, vratiću". Trepavice kada sam radila, došao si kao sa marsa, da nisam imala novca ti bi meni to oteo - rekla je Miljana.

- Nisim me htela pustiti da ostanem u stanu, nego si me naterala da se vratim - rekao je Zola.

- Zgadio si mi se, sav moj novac koji si mi uzeo. Ušao si ovde, tipovao si me. Video si u meni plen, emotivno ranjenu ženu - rekla je Miljana.

- Ja sam bivšeg dečka ostavila zbog trave - rekla je Miljana.

- A nisi ispričala sve o sebi - rekao je Zola.

- A ispirčaću, evo odmah ću ispričati - rekla je Miljana.

foto: Printscreen/ Instagram/ miljanicakulic

- Nemoj bona, pričati ispašćeš debil, bolje da se ne zna, mene boli k*rac, zbog tebe ti kažem - rekao je Zola pokušavajući da spreči da Miljana ispriča nešto što ima veze sa njom.

- Molio si me da ti kupim travu. "Molim te, molim te, molim te, nabavi mi travu, zar nisi rekao" - rekla je Kulićeva.

- Moje dete nisi voleo, kada ti moja majka kaže da ga prošetaš, ti ne odeš. Sve na silu. Nikada nisi pitao gde je dete - dodala je ona.

- A šta ti imaš da mi kažeš i nisi bila sa detetom. Ostaviš ga i odeš u kockarnicu - rekao je Zola.

Miljana i Zola su u ovom razgovoru otkrili brojne okolnosti iz zajedničkog života. Ono što nama nije jasno je njen odnos prema detetu. Ostavila je dete samo, sa dadiljom i muškarcem koji koristi opijate i otišla u kockarnicu.

Celu situaciju pogledajte u nastavku:

Bonus video

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media