DETALJ SA ŽURKE SVE OTKRIVA: Subotićka ipak NIJE LAGALA? Kad se okrenula ka kameri i uradila OVO, sve je bilo jasno
Aleksandra ipak ima novu ljubav?, Foto: Printscreen

ZALJUBLJENA?

DETALJ SA ŽURKE SVE OTKRIVA: Subotićka ipak NIJE LAGALA? Kad se okrenula ka kameri i uradila OVO, sve je bilo jasno

Zbunjujuće je to što je Aleksandra ušla kao slobodna devojka, koja je imala udvarača, ali se prema njenoj priči nije u njega zaljubila

Objavljeno:

Pre nekoliko dana u toku pregleda nedeljnih snimaka, Aleksandra Subotić je morala da objasni zašto je kritikovala Marka Miljkovića i Lunu Đogani, kao i njihovu vezu.

Ona je tom prilikom prekinuta od strane Marije Kulić, koja je iznela niz optužbi na račun Aleksandre Subotić. Podsećamo da je tom prilikom Marija rekla kako je Aleks ušla u rijaliti ponovo s instrukcijama produkcije i kako je dobila jasan zadatak šta treba da radi.

foto: Printscreen

Aleksandrine priče o novom dečku Marija je takođe ovom prilikom dovela u pitanje. Ona je rekla kako ne postoji novi dečko, a kako je čitava priča oko slavskog ručka i poklona koje je navodno poslao Aleksandrin dečko lažna i da Subotićeva uopšte i nema dečka.

Podsećamo da je Aleksandra odmah nakon ponovnog ulaska u Zadrugu, dok je još bila tužna zbog Davida i Ane, u razgovoru s Marijanom Zonjić priznala da je bila na večeri sa izvesnim biznismenom koji joj se udvarao, ali da je ona bila rezervisana i da joj to ništa nije značilo.

foto: Printscreen Dailymotion

Ipak, Aleks sada priča drugu priču, kako ima dečka, kako je zaljubljena, a sinoć na žurci kada je igrala slala je srca, pretpostavljamo potencijalnom ili sadašnjem dečku.

Zbunjujuće je to što je Aleksandra ušla kao slobodna devojka, koja je imala udvarača, ali se prema njenoj priči nije u njega zaljubila. Odjednom, Aleks ima momka, zaljubljena je, šalje ljubav. Kako je Subotićeva uspela da se zaljubi u rijalitiju u muškarca koji nije prisutan? Ostaće misterija.

Celu situaciju pogledajte u video-prilogu:

Bonus video

4 ZADRUGARKE ISPRED OGLEDALA IZVELE SEKSI PLES: Svi su gledali kako se Stanija, Mina, Aleksandra i Marijana UVIJAJU!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.