POMOLITE SE ZA TU ŽENU: Kija nazvala Anabelu BUBAŠVABOM, a onda joj je Lunina majka UZVRATILA UDARAC (FOTO)
Rat između Kije Kockar i Anabele Atijas nema kraja, Foto: Filip Plavčić, Printscreen Youtube

nova runda

POMOLITE SE ZA TU ŽENU: Kija nazvala Anabelu BUBAŠVABOM, a onda joj je Lunina majka UZVRATILA UDARAC (FOTO)

Njih dve se ne zaustavljaju

Objavljeno: 20:33h

Prva pobednica "Zadruge" Kristina Kockar nedavno je dala opširan intervjuu u kom se obračunala sa Anabelom Atijas, nakon što su objavljene poruke u kojima je majka Lune Đogani "podučavala" obožavaoce svoje ćerke na koji način da "miniraju" Kiju.

foto: Printscreen

Kija je tada, podsetimo, prozvala Anabelu zbog licemerja, odnosno zbog toga što ne govori javno loše o njoj, ali se u tajnosti na sve načine dovija kako da joj naškodi. Kockareva ju je tada nazvala "bubašvabom" i predložila joj da je bolje da uloži novac u humanitarne svrhe.

foto: Damir Dervišagić

Gospođa Atijas nije odgovorila na ove prozivke, ali je na društvenim mrežama objavila intrigantan post, u kom su mnogi prepoznali vlasnicu hita "Amorova strela", iako je Anabela nije spomenula direktno.

Dame, kada druga žena govori loše o vama bez ikakvog razloga, ne odgovarajte joj brže-bolje. Pomolite se za tu ženu. Ona vidi u vama nešto što ne vidi u sebi. Zapamtite, samopouzdanje je tiho, a nesigurnost je glasna", napisala je u Instagram priči majka aktuelne zadrugarke Lune Đogani.

foto: Printscreen Instagram

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.