Šokantna ispovest: Željko Stojanović otkrio nehumane uslove boravka u Parovima! (FOTO)

skandal potresa rijaliti

Šokantna ispovest: Željko Stojanović otkrio nehumane uslove boravka u Parovima! (FOTO)

Stojanović je ispričao da je jedini izlaz odatle video u bekstvu i da mu se prilika ukazala pošto ga je obezbeđenje televizije zatvorilo u sobu za izolaciju
Objavljeno: 20:49h

Učesnik rijalitija Parovi Željko Stojanović pobegao je iz luksuzne vile zbog nehumanih uslova koji tamo vladaju. Jelena oplela po Dušici: Mlitava si, puna celulita i ličiš na transvestita! (VIDEO)

Damir Dervišagić
Stojanović je ispričao da je jedini izlaz odatle video u bekstvu i da mu se prilika ukazala pošto ga je obezbeđenje televizije zatvorilo u sobu za izolaciju. - Onda sam uzeo ofinger, onaj što imaju u produkciji, stavio ga u cilindar okrenuo vrata i otvorio. Vrata su se otvorila, krenuo sam ka ostavi, stavio sam kapu na glavu, sagao glavu da me preko kamera odmah ne provale i pobegao preko krova, skočio - naveo je Stojanović.
On je takođe opisao uslove u kakvim je boravio u rijalitiju. - Soba pet sa pet, četiri zida, jedna vrata, nema ništa, nema kamere, nema ništa, više nemamo prava da unosimo ni flašu s vodom, već samo kucnemo na vrata... Oni nam donose čašu s vodom, nekad nije tu obezbeđenje, pa blejiš, neki pi*aju i povraćaju u izolaciji, i ja sam, zato što niko nije mogao da nas obiđe - rekao je bivši učesnik Parova protiv kojeg je televizija Hepi najavila tužbu zbog kršenja ugovora. (A. Đ. / N1)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.