SANJA DOBILA 2.500 EVRA ZA DVE NOĆI U HOTELU: Dok je Matora bila u rijalitiju, Mihajlo je poslao u FRANKFURT!
Sanja Stanković je vreme provedeno pre ulaska u Belu kuću provela radno, Foto: Prinscreen

strašno!

SANJA DOBILA 2.500 EVRA ZA DVE NOĆI U HOTELU: Dok je Matora bila u rijalitiju, Mihajlo je poslao u FRANKFURT!

Sanja je za dve noći koje je provela sa klijentima, zaradila dobru sumu novca

Objavljeno:

Aktuelna učesnica "Zadruge 2" Sanja Stanković je vreme provedeno pre ulaska u Belu kući provela radno. Dok je njena devojka Jovana Tomić Matora boravila u Beloj kući, Sanja je išla u Frankfurt sa još tri devojke i ostala dve noći. Kako prenose mediji, na taj put ih je poslao nedavno uhapšeni makro Mihajlo Maksimović.

Sanja je za dve noći koje je provela sa klijentima, zaradila dobru sumu novca.

foto: Prinscreen

- Mihajlo je pozvao zadrugarku i rekao da se što pre dobro spremi i obuče i da će ići sa tri koleginice za Frankfurt. Sanja se veoma obradovala jer je za deset dana trebalo da uđe u rijaliti, a ponestajalo joj je novca za garderobu i svakodnevne potrebe, pa ju je poziv oduševio. Znam da je po večeri zarađivala i do 800 evra, ali ovaj put joj se sreća nasmešila i dobila je 2.500 evra za vreme provedeno tamo - kaže naš sagovornik.

Bile su tri dana i dve noći, biznismeni su sve usluge lepo platili, čak se i hvalila da je dobila dobru čast od njih. Kad je došla, otišla je da kupi stvari Jovani i sebi, kao i još neke sitnice kako bi bila potpuno spremna za ulazak u "Zadrugu".- prenosi Rijaliti.

foto: Printscreen

Podsetimo Stankovićevu su i u rijalitiju "Zadruga" već prozivali nekoliko puta da se bavi prostitucijom, a ona se čak u jednom trenutku, kada su joj rekli da joj je cena 250 evra, izletela i rekla da je cena višestruko veća. Ovo priznanje je i potvrdilo naša pisanja i saznanja da je zadrugarka bila omiljena prostitutka uhapšenog Mihajla Maksimovića. Kada je Mihajlo uhapšen, njeno ime je pronađeno u zaplenjenim telefonima, kompjuterima i spiskovima kao VIP, tj. omiljena radnica.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.