KAŽE DA NIKADA NIJE DRUGA I DA NIJE PRELJUBNICA? Rasta varao Anu sa MAJOM MARINKOVIĆ! Bili su zajedno MESECIMA!
Stefan Đurić Rasta, navodno nije bio veran svojoj tadašnjoj supruzi, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

neveran

KAŽE DA NIKADA NIJE DRUGA I DA NIJE PRELJUBNICA? Rasta varao Anu sa MAJOM MARINKOVIĆ! Bili su zajedno MESECIMA!

Smuvali su se na snimanju njegovog spota, a afera je trajala nekoliko meseci

Objavljeno:

Aktuelna zadrugarka Maja Marinković bila je u seks šemi sa reperom Stefanom Đurićem Rastom u vreme kada je on još uvek bio u braku sa pevačicom Anom Nikolić. Smuvali su se na snimanju njegovog spota, a afera je trajala nekoliko meseci.

foto: Printscreen/Instagram

Starleta je najboljoj rijaliti-drugarici Staniji Dobrojević pre izvesnog vremena poverila tajnu da je bila sa pevačem čije ime počinje na slovo S, a koji je, prema njenim rečima, tada bio u braku. Ona tada nije želela da kaže puno ime, ali fanovi rijalitija "Zadruga" istog momenta su pronašli Majine i Rastine fotografije od pre dve godina, kada je ona učestvovala u jednom od njegovih spotova, kada je i počela njihova ljubavna avantura, prenose beogradski mediji.

- Rasta se Maji oduvek sviđao, bila je njegov fan i tražila je način kako da mu se približi. Kako je bila u modelingu, a čula je da reper snima novi spot, potegla je sve moguće veze da ona bude jedna od manekenki u spotu. Želja joj se ispunila i tada je na sve načine gledala da mu se nametne i osvoji ga - kaže izvor.

foto: Facebook

Malo-pomalo i njen plan je uspeo. Rasta je bacio oko na prsatu lepoticu i nije bio imun na njeno nabacivanje. Već je na snimanju počelo pipkanje i davanje signala, pala je razmena telefona. Nakon toga su počeli da se tajno viđaju, gde su se još više rasplamsale strasti i njih dvoje su imali odličan seks. Rasta je uspeo da sakrije svoju seks šemu sa Majom od svoje tadašnje žene Ane.

foto: Printscreen Youtube

- Došlo je leto, a Rasta je iskoristio odlazak na turneju po Crnoj Gori da se odvoji od Maje i prekine ljubavnu priču sa njom. Međutim, tada su nastali problemi. Maja je počela da ga proganja na svakom koraku. Odletela je za njim na primorje i bila mu za petama svakog časa. On više nije želeo nikakav kontakt sa njom i bežao je od nje, posebno jer je imao strah da Ana ne sazna da ju je varao sa starletom. Maja je nakon Rastinog kuliranja dugo patila, opijala se i bila u depresiji, a onda se vratila u Beograd i zauvek je stavila tačku na tu ljubav - završava izvor blizak starleti.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.