ANA KORAĆ ĆE PASTI U NESVEST OD ŠOKA: Rešeno je! BIVŠI koji je FINANSIRAO ulazi u Zadrugu u SUBOTU
Ana Korać će se zaprepastiti kad vidi bivšeg na vratima Zadruge, Foto: Printscreen

BIĆE HAOSA

ANA KORAĆ ĆE PASTI U NESVEST OD ŠOKA: Rešeno je! BIVŠI koji je FINANSIRAO ulazi u Zadrugu u SUBOTU

Objavio je vest na Instagramu

Objavljeno:

Starleta Ana Korać zamerila se svom bivšem dečku Filipu Mijatovu jer je za njega govorila u Zadruzi da nije imala ništa s njim, kao i to da ju je on progonio. On je sada najavio svoj ulazak u rijaliti kako bi svoju bivšu dragu raskrinkao.

S iznošenjem pikanterija počeo je još pre nekoliko dana kada je dao intervju za jedan medij, a onda je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram počeo da postavlja sve što je imao od materijala, a tiče se Ane Korać, kako bi ljudi znali ko je Filip Mijatov, kog je ova učesnica Zadruge 2 u više navrata pominjala.

Naime, Filip je do sada na pomenutu društvenu mrežu postavio nekoliko Aninih fotografija, kao i video-snimke na kojima se vidi kako su on i Ana bili veoma bliski, kao i to da su zajedno bili u Turskoj kad joj je on, kako tvrdi, platio operaciju kod plastičnog hirurga.

Filip je pokazao i koliko novca je do sada uplaćivao na račun Ane Korać, a sinoć je otkrio i da u subotu ulazi u rijaliti Zadruga 2 i da će se pridružiti svojoj bivšoj dragoj.

foto: Printscreen Instagram

"Dobili smo 5.000 kometara za tri sata. TV Pink me je kotaktirao. Dogovorili smo se da u subotu uđem u Zadrugu. Idemo Ana Korać na najviši nivo", napisao je Filip Mijatov na svom profilu na društvenoj mreži Instagram.

Bonus video

TREBA DA TE OSTAVI! KAKO DA TE VOLI KAD GA MALTRETIRAŠ? Miljana plače i moli Zolu da se pomire posle JEZIVE SVAĐE, a Marija joj očitala lekciju!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.