PRETNJE STIŽU! Biljana Dragojević APELUJE na nadležne organe da joj pomognu: Čabarkapa i njegova žena su ŽRTVE!
Biljana dobija jezive pretnje, Foto: Printscreen Instagram

zadruga

PRETNJE STIŽU! Biljana Dragojević APELUJE na nadležne organe da joj pomognu: Čabarkapa i njegova žena su ŽRTVE!

Davidova majka Biljana Dragojević, ne prestaje da šokira javnost svojim izjavama!

Objavljeno:

Iako je podržavala Aleksandru sve do njenog ponovnog ulaska u "Zadrugu 2", Biljana je sada okrenula drugi list.

Rat između onih koji podržavaju Aleksandru i onih koji podržavaju Davida i Anu na društvenim mrežama se zahuktava, a ovog puta je otišlo predaleko, pa je Biljana objavila pretnje koje je dobila:

foto: Printscreen Instagram

"Ovu poruku sam dobila sinoći sve više sumnjam u to da su Čabarkapa i njegova supruga upravo žrtve Aleksandre i bolesne osušene Ljube. Koliko može devojka biti luda ako je dečko ostavi da radi ovakve stvari. Zamislite da svako ko je ostavljen proganja i sveti se jer ne može to da podnese?! To je zaista bolest. Posle svega što sam učinila za nju ona u dogovoru sa *** koji je sa Ljubom uništavao nju i Davida užas. Nikakav dokaz za Davida nema jer ja dobro poznajem svoje dete i svesna sam da su ovo prazne reči, ali su ipak pretnja sa kojom mora da se pozabave nadležni organi. Bila sam uz Aleksandru jer mi je bilo žao ali sada vidim da ona ustvari nema emocija da je kruta i da će svaki sledeii koji je ostavi biti progonjen od iste. To su dve osvetnice i dva energetska vampira. Posle ove poruke vidim da su njih dve u dogovoru i vidim da ih je posle onih silnih vređanja javno, iznošenja bljuvotina pomirila torta od njenog novog dečka. Smešno!!! Neko ko nema osećaja prema svom najmilijem kako da ima prema nekom drugom."

foto: Printscreen Instagram

"Takođe grupa koja je objavila moj broj sa lično mog Vibera, ista je prijavljena nadležnim organima i moraće da snosi posledice kao i dotični ***. "

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.