UŽASNO NASILJE MILJANE KULIĆ! Razvaljivala kapiju, uništavala imovinu i vređala produkciju! (VIDEO)
Miljana Kulić, Foto: Printscreen

ZADRUGA 2

UŽASNO NASILJE MILJANE KULIĆ! Razvaljivala kapiju, uništavala imovinu i vređala produkciju! (VIDEO)

Ponovo je napravila scenu

Objavljeno: 07:30h

Miljana Kulić je pred zoru napravila novu dramu u rijalitiju "Zadruga". Ona je prvo napala svog dečka Zolu. I to iz čista mira. A nešto kasnije, ona se ostrvila i na radnike u produkciji. Navodno joj dežurni na imanju nisu dostavili lekove i vodu za bebu.

Više puta se pokazalo da Miljana i nije toliko požrtvovovana majka, kako želi sebe da predstavi gledaocima. Čak su neki zadrugari komentarisali da ona ni 20 minuta dnevno ne bude sa svojim sinom, a pred kamerama, ona drugu priču priča.

Često je Miljana pravila scene kako bi našla način da dođe do spoljnog sveta i tako pokupi još neku informaciju. Čak i često pravi scene kada primeti da ona nije glavna tema u "Zadruzi", pa je moguće da je i ovu scenu baš zato i napravila jer je željna da bude u centru pažnje.

Naime, pred zoru, Miljana je razvaljivala kapiju za sporedni izlaz, uništavala je imovinu "Zadruge", čak je razbacala i dušeke koje Marko Miljković i Luna Đogani koriste za sunčanje. U jednom trenutku je čak i stolicom pokušala da razvali kapiju, a kako je to izgledalo, pogledajte u snimku ispod!

Bonus video

(Espreso.co.rs/Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.