DAVID IM NIJE JEDINI ZAJEDNIČKI FRAJER: Aleksandra napala Anu da je bila s POZNATIM BIZNISMENOM, pa odala i sebe...
Ana skinula Aleksandri još jednog tipa, Foto: Printscreen Youtube

ŠTA JE SAD OVO?!

DAVID IM NIJE JEDINI ZAJEDNIČKI FRAJER: Aleksandra napala Anu da je bila s POZNATIM BIZNISMENOM, pa odala i sebe...

Koraćeva tvrdi da se s njim samo druži, iako on slovi za velikog ljubitelja mladih i atraktivnih devojaka, posebno starleta, koje vrlo uspešno osvaja

Objavljeno: 19:10h

Aleksandra Subotić komentarisala je sa Rebekom Popović poznanastvo Ane Korać i Dejana Popovića, biznismena, poznatijeg kao Tigar.

Naime, tokom gledanja uspomena Koraćeve, pojavile su se fotografije sa Tigrom, ali je Ana sve vreme tvrdila da je sa Dejanom u prijateljskom odnosu, što je Subotićeva negirala.

foto: Printscreen Youtube

Međutim, zaboravila je da pomene da je i sama dovođena u vezu sa Tigrom.

Vezu sa njom potvrdili i on i ona, i bila je javno deklarisana njegova devojka. Ja bila sa Davidom, a ova deklarisana javno Tigrova devojka. Bili su par meseci. Slikali su se javno, nego se devojka pravi mutava ovde, gospođa Tigrica", izjavila je Aleksandra, koju su mediji takođe povezivali sa ovim beogradskim biznismenom.

Pogledajte ceo video:

Inače, Dejan Popović Tigar, otac tri ćerke i jednog sina, slovi za kontroverznog biznismena, velikog ljubitelja mladih i atraktivnih devojaka, estrade i sporta, a posebno starleta. Kako su mediji objavljivali, navodno je i bio u vezi sa mnogim lepim ženama, voditeljkama, misicama i starletama. Povezivali su ga sa povezivali sa Sanjom Papić, Tijanom Stajšić, Anastasijom Buđić i drugih. Zbog voditeljke Snežane Dakić je navodno hteo i da se razvede.

foto: printscreen/instagram/dejan_popović_tigar

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.