DOKAZ DA JE MILOJKO PSIHIČKI BOLESNIK: Sve je prevario, a sada je isplivala ISTINA o njegovom poslu
Milojko Božić, Foto: Printscreen

parovi

DOKAZ DA JE MILOJKO PSIHIČKI BOLESNIK: Sve je prevario, a sada je isplivala ISTINA o njegovom poslu

Milojko Božić se proslavio vezom sa 53 godina mlađom devojkom Milijanom Bogdanović.

Objavljeno: 12.05.2019. 11:11h

Pomenuti učesnik "Parova", je od 29. godine u invalidskoj penziji, a u rijalitiju tvrdio je da je bio zaposlen u kockarnicama u nekadašnjim beogradskim hotelima "Metropol" i "Jugoslavija", te da je imao ugovor o delu.

Međutim, Milojko je, kako Kurir saznaje, sve slagao!

"Turistička organizacija 'Putnik' otvorila je pre tridesetak godina kockarnicu u hotelu 'Metropol' sa jednim inostranim partnerom iz Švedske. Ona je bila zatvorenog tipa i tu niko nije mogao da uđe osim stranaca. Tek pred samo bombardovanje Beograda i obični građani su dobili pristup. Unutra su bili postavljeni ruleti i ostali aparati, dok su ispred kockarnice stajale slot-mašine. Posle 'Metropola', otvorena je kockarnica i u 'Jugoslaviji'. Milojko je govorio da je tu radio, što nema veze sa životom. On čak nije mogao ni da uđe unutra, odnosno ni nosom nije mogao da priviri. Visio je ispred na slot-mašinama i zvali su ga šibicar. Konstantno je mahao nekim papirom koji navodno potvrđuje da je psihički bolesnik. Štaviše, hvalio se da je lud, ali niko nije znao zašto je to radio", otkriva Kurirov izvor i dodaje da Božić nikada nije imao nijedan dan radnog staža u kockarnicama.

foto: Printscreen

"Lažov neopevani! Kao prvo, niko ga ne bi ni primio tu da radi, a kao drugo, ne znamo šta pokušava lažima da postigne. Ukućani su ga napadali, u smislu da prima penziju jer je imao nesrećni slučaj u mladosti pa je nesposoban za rad, a s druge strane se hvali da je radio. Užas i sramota", zaključuje izvor za Kurir.

Konačno se desila vrela akcija da Milijanom pred kamerama!

Milijana Bogdanović i Milojko Božić pre ulaska u "Parove" najavljivali su da će imati seksualne odnose i da se ne stide kamere. Međutim, tek se preksinoć dogodio prvi seks u krevetu. Milijana je ležala na boku, a onda joj je Milojko prišao s leđa i od kratke akcije tresao se ceo pokrivač.

 

Bonus video

(Espreso.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media