NE ZADIŽI MI HALJINU SELJAČINO JEDNA: Milijana Požgaju sve po spisku, a onda joj IZLETELO NEŠTO što će UBITI ČIČU!
Foto: Printscreen

oće li se odlučiti?

NE ZADIŽI MI HALJINU SELJAČINO JEDNA: Milijana Požgaju sve po spisku, a onda joj IZLETELO NEŠTO što će UBITI ČIČU!

Ona ne zna šta oće

Objavljeno:

Milijana Bogdanović iz dana u dan šokira javnost menjanjem mišljenja kako prema Milojku Božiću sa kojim je u rijaliti ušla kao verenica, tako i prema Aleksandru Požgaju koji je očigledno osvojio njene simpatije.

Milijana i Požgaj u jednom trenutku sedeli napolju sami, kada su počeli i da se raspravljaju, a lepotca iz Pilatovića je tada Požgaju skrenula pažnju na neke stvari koje joj non stop radi.

foto: Printscreen

"Nemoj više da si mi zadigao haljinicu! To možeš po onim svojim selima, mene ostavi na miru, seljačino! Đubre jedno!", rekla je ljutito Milijana.

Požgaj je sedeo i gledao u pod, a onda im se pridružio još jedan učesnik koji je rekao da Milijana voli oženjenog Požgaja.

"a šta? To nije razlog da me za**bava!, rekla je Milijana koja se nijednog trenutka nije trudila da porekne to što je Džonatan izgovorio.

foto: Printscreen

Podsetimo pre samo dva dana Požgaj je Milijanu prskao svetom vodiom i mazao je uljem, na šta se ona zgražavala, a posle svega toga sinoć je ipak priznala da voli Aleksandra. Milojku se sve ovo nimalo neće svideti jer od trenutka od kada su kročili u rijaliti njemu je zbog Milijane u nekoliko navrata i pozlilo.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.