ONA JE BILA MEĐU PRVIM SRPKINJAMA KOJE SU SE SKIDALE GOLE: Imala AFERU sa holivudskim glumcem i popularnim PEVAČEM
Martina Rajić bila je jedna od najpopularnijih gradskih devojaka u Beogradu, Foto: Printscreen

bila je bomba

ONA JE BILA MEĐU PRVIM SRPKINJAMA KOJE SU SE SKIDALE GOLE: Imala AFERU sa holivudskim glumcem i popularnim PEVAČEM

O njihovoj vezi svi su brujali

Objavljeno: 16:37h

Pre desetak godina manekenka Martina Rajić bila je jedna od najpopularnijih gradskih devojaka u Beogradu.

Zahvaljujući svom atraktivnom izgledu bavila se manekenstvom ali i kao foto model više puta pozira za najprestižnije muške časopise poput" Plejboja" i " Maksima".

foto: Prinscreen

Pored pojavljivanja u pojedinim spotovima bila je u rijalitiju " Parovi", a svojevremeno se šuškalo se da će ući i na " Farmu". Najveću pažnju je privukla svojom aferom sa velikim holivudskim zavodnikom Džerardom Batlerom pa je pominjana i u stranim medijima.

U to vreme je doživela vrhunac popularnosti pa je bila veoma interesantna medijima, a povodom usputne afere sa slavnim glumcem izjavljivala je:

- Mogu da kažem da je vrlo šarmantan, zanimljiv i iznenađena sam koliko je normalan budući da je takva svetska zvezda. Rekao mi je da imam neku neobičnu lepotu i da nije tako zamišljao Srpkinje - govorila je tada Martina.

Iako je izjavljivala da su u vezi jer su ih paparaci uslikali da se ljube ispred poznatog prestoničkog kluba, očigledno je to bila veza od par dana koliko je i boravio u Beogradu i usputna avantura po kojima je šarmantni glumac oduvek bio poznat.

foto: Prinscreen

Nakon toga je uplovila u vezu sa tada članom grupe " Elitni odredi" Vladom Matovićem. Veza je za razliku od one sa Batlerom potrajala. Bili su zapažen i nezaobilazni par na svim gradskim žurkama, dok je Vlada nakon raspada nastavio solo karijeru, Martini se gubi svaki trag.

Bonus video:

(Esperso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.