STANIJA VREĐALA PAVLOVU MRTVU SESTRU: Ovo je RAZLIKA između nje i Bojana Gaćeše koji je ispričao VIC i maloj Milici
Stanija je shvatila da je pogrešila iz neznanja i izvinila se Pavlu i njegovoj porodici, Foto: Printscreen Youtube

VELIKA POLEMIKA

STANIJA VREĐALA PAVLOVU MRTVU SESTRU: Ovo je RAZLIKA između nje i Bojana Gaćeše koji je ispričao VIC i maloj Milici

Napravila katastrofalnu grešku

Objavljeno:

Brutalan sukob između Stanije Dobrojević i Pavla Jovanovića koji je kulminirao u protekli utorak, sinoć je u emisiji "Pitanja gledalaca" dobio svoj epilog.

Naime, sve je počelo svađom zbog raspodele namirnica nakon kupovine, kada je Stanija na Pavlove uvrede da je ku*va uzvratila:

- Sestra ti je k*rva, sve što kažeš meni vratiću ti istim rečima za sestru - urlala je Dobrojevićeva.

- Još jednom mi pomeni sestru, ubiću te na mestu - upozorio ju je Pavle.

Pavle Jovanović
Pavle Jovanović foto: Printscreen Youtube

Nakon što je Stanija nastavila u istom smeru, Pavle se zaleteo na nju kako bi je fizički povredio, a obezbeđenje ga je u tome sprečilo.

Međutim, sinoć je tokom emisije "Pitanja gledalaca" Zorica Marković otkrila da je Pavlova sestra mrtva, a Stanija se šokirana onim što je čula izvinila Pavlu i njegovoj porodici:

- Ja to ne znam i nisam više znala kako da se branim od tih uvreda. Ja se ovom prilikom Pavlu izvinjavam, nisam znala da nema sestru. Ovo je strašno! Nisam znala da nema sestru i još jednom se izvinjavam, od srca i njegovoj porodici. Stvarno nisam znala - na ivici suza je bila Stanija.

Stanija Dobrojević
Stanija Dobrojević foto: Printscreen Youtube

- Ja se izvinjavam mojoj majci što je bila u prilici da gleda situaciju koja je jako teška i koja je zabranjena u mojoj porodici. Čak i ja nemam pravo o tome da pričam. Da nije bilo obezbeđenja, sto posto bih je udavio kao pile! To moja porodica ne želi. Jako mali broj ljudi to zna. Zna Dragana to i Zorica - rekao je Pavle.

Vratimo se na početak Zadruge, kada je Bojan Gaćeša diskvalifikovan zbog vica koji je ispričao o četvorogodišnjoj devojčici Milici, koja je stradala tokom NATO bombardovanja 1999. godine.

Bojan Gaćeša
Bojan Gaćeša foto: Printscreen

Među vernim gledaocima Zadruge se na društvenim mrežama razvila polemika o tome da li je Stanija isfolirala da nije znala za Pavlovu porodičnu tragediju i da li je u redu "ocenjivati" nečiju bol i da li to što je Stanija vređala njegovu mrtvu sestru zaslužuje kaznu iako tvrdi da to nije znala.

Šta vi mislite?

Bonus video

POPILA SAM DUPLU TERAPIJU, IMAM 30 GODINA, A PRAVIŠ OD MENE MAJMUNA: Nadežda izgorela zbog Tome s kojim je imala VRUĆU AKCIJU, a njegova reakcija je HIT!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.