MILOJKO ODLEPIO! IŠUTIRAO CONJU PA SE ZALETEO NA POŽGAJA! Opšti haos u vili: Pući će mi pluća, umreću!
Milojko odlepio, Foto: Printscreen

parovi

MILOJKO ODLEPIO! IŠUTIRAO CONJU PA SE ZALETEO NA POŽGAJA! Opšti haos u vili: Pući će mi pluća, umreću!

Neće još dugo izdržati

Objavljeno:

Milojko Božić je sinoć bio izuzetno nervozan u "Parovima", a prvi na udaru se našao Nikola Jovanović Conja.

Conja je rekao da je nominovao Milojka za izbacivanje jer je smatra da je Božić bludnik, i da samo gleda da jede. Conja mu je zatim prišao, nazivajući ga Antihristom, i gurnuo ga blago. Milojko se zatim okrenuo i šutnuo Conju, pa se ubacila Milojkova devojka Milijana Bogdanović, koja je stala na Milojkovu stranu. Posle toga je prišao i Aleksandar Požgaj, pa je Milojko skočio i na njega, ali su ga zadržali. Božić je zatim zatražio da ide u tajnu sobu, što mu je odobreno.

Za Milojkom su krenuli Požgaj i Conja i Mladen Vuletić, sa namerom da mu očitaju molitvu. Kasnije se pridružio i Ivan Marinković. Milojku je na kraju pozlilo, a Milijana je rekla da svi izađu napolje.

Zadihani Milojko je zatim rekao da ga svi napadaju, svako veče, i da ne može više da izdrži taj pritisak. Na kraju je Milojko ostao sam u Tajnoj sobi, i kao i više puta do sada se požalio da mu nije dobro i da će mu pozliti.

- Da mi puknu pluća, da me ušivaju ponovo - žalio se Milojko.

Milojku je zatim u posetu došla Vesna Rivas, koja ga je tešila i podržala, kao i Milijana, koja mu je ipak prebacila što ne može sam da se brani.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.