LEPA SI, ALI SI MNOGO GLUPA! Požgaj rekao Milijani sve šta misli o njoj, a onda je PRSKAO SVETOM VODICOM???
Požgaj i Milijana, Foto: Printscreen

šta je bre ovo?

LEPA SI, ALI SI MNOGO GLUPA! Požgaj rekao Milijani sve šta misli o njoj, a onda je PRSKAO SVETOM VODICOM???

Kakav je ovo urnebes?

Objavljeno:

Milijana Bogdanović, lepotica iz Pilatovića od momenta kada je kročila u rijaliti, ne prestaje da intrigira javnost svojim ponašnjem, a najviše odnosom koji ima sa Milojkom Božićem, sa kojim je verena, tako i prema Aleksandru Požgaju koji je očigledno osvojio njeno srce.

Međutim, posle vrelih scena, poljubaca i maženja koje su imali proteklih dana Milijana i Požgaj sada se sve više svađaju, pa je tako sinoć došlo do žestokog sukoba.

Požgaj je Milijani sasuo u lice sve što misli, a njoj nije bilo nimalo prijatno zbog toga.

foto: Printscreen

- Ti si pod magijom! Ne znam da li Vesne Rivas, ili nekog drugog! Imaš lepo lice, kosu, kožu, noge, ali da si glupa, glupa si - urlao je nekadašnji direktor.

Milijana ga je gledala potpuno šokirana, a kasnije je on, u spavaćoj sobi, prišao Milijani počeo je da je prska svetom vodicom. u jednom trenutku je počeo da se i moli za nju zbog čega su ga svi šokirano gledali, piše Hapyrv.rs.

Podsetimo, Milijana i Milojko ušli su i rijaliti kao verenici čije je venčanje zakazano za septembar ove godine. Međutim, od samog ulaska u šou "Parovi" Milijani se svideo Aleksandar Požgaj sa kojim se nekoliko puta i poljubila. On je inače oženjen, a u nekoliko navrata tokom rijalitija pominjao je i da ga napolju osim žene čekaju i ljubavnice.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.