BIVŠI DEČKO ANE KORAĆ OTKRIO SVE I O MINI VRBAŠKI: Evo koja je njena NAJNIŽA CENA, a kome je davala i za DŽABE
Mina je u vreme kad je radila navedene stvari živela sa Anom Korać, Foto: Damir Dervišagić

mnogo zna

BIVŠI DEČKO ANE KORAĆ OTKRIO SVE I O MINI VRBAŠKI: Evo koja je njena NAJNIŽA CENA, a kome je davala i za DŽABE

Ne prestaje da šokira detaljima!

Objavljeno:

Bivši dečko Ane Korać, Filip Mijatov nakon tvrdnji da se Ivanjičanka bavi prostitucijom, te da za seksualne odnose uzima od 500 do 5.000 evra, sada tvrdi da je Mina Vrbaški (koja je pred kamerama Zadruge sama priznala da se bavila najstarijim zanatom) seks naplaćivala tek 70 evra, dok je sa fudbalerima spavala za džabe!

Prilikom tog priznanja, Mina nije želela da priča o svojim klijentima, ali je zato Anin nekadašnji izabranik odlučio da iznese sve detalje.

Mina je počela da radi preko oglasa i u početku je živela sa tri ili četiri devojke u stanu. Kasnije je počela da naplaćuje 70 evra za pola sata, s tim što je polovinu davala makrou. Zarađeni novac je uglavnom trošila na garderobu", otkriva Mijatov za "Hit Informer" i dodaje da je u nekim slučajevima radila i za džabe.

Ona nije namazana, zbog toga nije uzimala više para. Retko kada je radila van Srbije. Išla je povremeno kod nekih poznatih fudbalera, ali njima nije naplaćivala seks. Dok se sve to dešavalo, živela je sa mojom bivšom devojkom Anom Korać.

foto: Damir Dervišagić

Mijatov je objasnio i kako funkcioniše svet eskort dama:

Elitna prostitucija je ozbiljan kriminal o kojem se uglavnom ne priča javno. U Srbiji neke devojke rade same, preko prijatelja, a neke posredstvom makroa. Dan u Beogradu sa devojkom je 1.000 evra, sat se kreće od 150 do 500 evra. Izvan Srbije prostitutke ne idu ako su plaćene ispod 2.000 evra, dok u Monte Karlo putuju za honorar od 10.000 evra", priča Filip i nastavlja dalje:

Da bi koristio njihove usluge, moraš da znaš nekoga iz tih krugova, da poznate devojke ne bi bile javno raskrinkane. I reklama ide isključivo preko poznanika. Često se desi da te poznate elitne prostitutke "nameštaju" mušterije, budu sa njima, onda ih preko snimaka seksa ucenjuju i traže reket. Jeftinije prostitutke rade preko interneta, a one elitne idu preko kluba. U klubu je makro sa pet devojaka, onda dolazi do upoznavanja devojaka sa strancima i kada počne muvanje, devojka kaže: "Možemo da se upoznamo, ali to košta 200 evra"", ističe Filip Mijatov.

On objašnjava da se situacija u svetu elitne prostitucije zakuvala od kada je uhašen makro Mihailo Maksimović:

Sada kad je pao glavni makro, počela je borba za tržište, jer se tu vrte ozbiljne pare. Devojke se same nude da rade, jer je reč o bogatoj klijenteli", tvrdi Mijatov.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.