OBJAVIĆU PORUKE GDE ME KONJOGLAVA MEČKA BOŽANA MOLI DA BUDEM S NJOM: Čabarkapa otkrio sve o Aleksandrinim lažima!
Foto: Printscreen

REŠIO DA JE RASKRINKA!

OBJAVIĆU PORUKE GDE ME KONJOGLAVA MEČKA BOŽANA MOLI DA BUDEM S NJOM: Čabarkapa otkrio sve o Aleksandrinim lažima!

Zakačila se s pogrešnim...

Objavljeno:

Nakon što je nedavno u kuću porodice Subotić u Kaluđerici podmetnut eksploziv, koji se srećom nije aktivirao, pa je tako izbegnuta tragedija, Srboljub Subotić, stric Aleksandre Subotić, učesnice aktuelne "Zadruge 2" za ovaj incident optužio je Aleksandra Čabarkapu i to po stavkama.

Aleksandrin bivši dečko zatim je preko svog fejsbuk profila osuo paljbu po Subotićima, te sve demantovao i prozvao ih lažovima. Ubrzo nakon toga, njegov profil je blokiran, ali Subotići unutar rijalitija (Aleksandra, majka joj - Ljuba Pantović), ne prestaju da pominju Čabarkapu, a svako malo se može čuti još neka "sočna priča", koja uključuje i njega.

foto: Zorana Jevtić

Poslednji put je Aleksandra odlučila da ispriča detalje još uvek nepoznate javnosti, a koji se tiču upravo Čabarkape i njene majke Ljube.

- Ja sam bila dete, ona je dovela njega u stan. Čabarkapu je navela kao druga. Onda je on meni slao poruke kako me je sanjao. Mislim, Ljuba je optužila Karađorđa kako je vara, onda sam ja rekla da ona njega vara. Ona me je prebila zbog toga. Zatvorila me je u sobu i šamarala me je - ispričala je Aleksandra kako je upoznala Aleksandra Čabarkapu, koji je u to vreme bio ljubavnik njene majke, sa kojim je kasnije i sama bila u vezi, a koji je navodno, kako ona tvrdi, i otac njenog deteta.

foto: Zorana Jevtić, Dragan Kadić

- Plašila sam se te Ljubine reakcije kad sam saznala da sam trudna. Čabarkapa je mene stavio u kola i odvezao kod nje kako bi joj to rekli. Ušla sam i nastao je haos. Terala me je da abortitam. Porodila sam se pre vremena. Ljuba nije bila za to da se Magdalena rodi - ispričala je ona i šokirala sve zadrugare.

foto: Zorana Jevtić

Iako blokira, Aleksandar Čabarkapa ovo očigledno nije želeo da prećuti, pa se preko profila svoje supruge Klaudije Čabarkape, ponovo oglasio:

Fb prijatelji i neprijatelji i široke narodne mase, pošto sam blokiran obratiću vam se preko svoje supruge. Rijaliti govna ne gledam, ali me prijatelji obaveštavaju da sam glavna tema štakorske i najjadnije javne porodice u Srbiji, a prezime neću pominjati da ne budem opet blokiran. Reći ću vam da konjoglava mečka Božana i majka njena kao stena i tatko mafijoza u pokušaju na kineske baterije, lažu apsolutno sve od A do Š. O njihovim porodičnim najsitnijim prevarama i po 1000 dinara, podvođenjem člana porodice na prostituciju, porodičnim drogiranjem, pijanstvom, izdajom i svim najlošijim karakternim osobinama skupnim porodičnim šljamovima, o njima mogu pričati danima da se ne ponovim mnogo više od govornika Zmja od Šipova. Svi oni skupa obmanjuju narod svojim lažnim pričama, a ja se nisam oglašavao i pominjao njih jako dugo - piše između ostalog u Čabarkapinom obaveštenju javnosti.

Njegovu objavu u celosti, pročitajte ovde

foto: Printscreen

A da li će se Čabarkapa posle svega ovoga odlučiti da ipak uđe u "Zadrugu", i proba tako da reši ovu sapunicu, koja traje već godinama unazad, ostaje da vidimo.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.