NAJBRUTALNIJA UVREDA U ISTORIJI ZADRUGE: U glavnim ulogama Stanija i Aleksandra!
Stanija je uzvratila Subotićevoj, Foto: RTV Pink printscreen

žustra svađa

NAJBRUTALNIJA UVREDA U ISTORIJI ZADRUGE: U glavnim ulogama Stanija i Aleksandra!

Dobila je neočekivanu reakciju

Objavljeno:

Aleksandra Subotić je u toku sinoćne igre istine trebalo da prokomentariše Staniju Dobrojević.

– Moje mišljenje o Staniji je da je to jedno dvolično, pokvareno, perfidno smeće. Kraj. To je moje mišljenje o Staniji Dobrojević – rekla je Aleksandra.

– To je moje mišljenje o tebi otkad sam saznala da si znala da je tvoja mama i te kako sa Čabarkapom, da si znala da on ima troje dece, da si ostavila bebu kući i otišla u rijaliti gde si se poje*ala sa Vuletićem. Razumeš? Sad ja mislim da si smeće posle novih informacija koje sam ovde saznala. Nisam znala sve to o tebi. Ja sam mislio da si ti nevinašce koje je on napio i napravio ti dete. Takva je bila tvoja izjava. Ovde totalno druge istine isplivavaju – objasnila je Stanija zašto je promenila mišljenje o njoj.

– Ja bih molila produkciju da reaguje na to kada Stanija pominje moje dete i moju bebu da li sam ja ostavila ili nisam ostavila i šta sam ja sa svojim detetom radila. To je apsolutno moja stvar – reagovala je Aleksandra.

Subotićeva je bila uvređena
Subotićeva je bila uvređenafoto: RTV Pink printscreen

Interesantno, Subotićevu doslednost u pitanje je doveo njen bivši, David Dragojević.

– Pominješ dete da bi meni nešto loše napakostila, onda pominješ dete. Kada ide nešto protiv tebe onda da se dete ne spominje. Dete se nikako ne spominje u rijalitiju, a ne sve zavisi na koju stranu – rekao je David Aleksandri i poručio joj da ne koristi dete kao oružje.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.