SKANDAL U STUDIJU! CELO SUDSTVO JE KORUMPIRANO: Obezbeđenje napalo BIVŠU SUDIJU pa pale teške OPTUŽBE na njen račun
Foto: Printscreen

ZADRUGA 2

SKANDAL U STUDIJU! CELO SUDSTVO JE KORUMPIRANO: Obezbeđenje napalo BIVŠU SUDIJU pa pale teške OPTUŽBE na njen račun

Kaže da se stidi što je bila u "Zadruzi".

Objavljeno:

Iz "Zadruge" je sinoć izbačena sudija Snežana Ilić, a u studiju, kod voditeljke Dušice Jakovljević usledio je jedan od najitrigantnijih intervjua ikad.

Snežana je izjavila da se stidi što je bila u "Zadruzi" i ustvrdila da osim nje u rijalitiju nije bila nijedna dama, čemu se Dušica usprotivila, rekavši da su za nju sve žene dame. Ona je takođe rekla da je srećna što je izašla i da joj je dosta boravka sa "polusvetom" u Imaginarijumu, ali je ipak navela i imena nekoliko učesnika koje ceni.

foto: Printscreen

- Hvala Bogu pa sam izašla. Ja sam tamo sedela i smejala sam se. Ne mogu tamo sa onim polusvetom. Bila sam ispolivana nekoliko puta. Rečeno mi je da tamo svašta mogu da kažu, ali niko nije kriv. Ja sam kriva. Nisam se bavila intrigama. Nisam imala sa kim se družim tamo. Tamo su ljudi ispod mojih đonova. Ja se promenila nisam, uvek sam ista bila. Dosta su me vređali, ali ja sam baratali argumentima - govorila je Snežana Ilić.

- Cenim Lunu, Marka, Davida i Anu. Maja me je jako razočarala jer je njeno ponašanje bilo ružno. To polivanje je ružno - otkrila je Snežana koga ceni iz rijalitija.

foto: Printscreen

Ona je potom ustvrdila i da je dobila uvredu od jednog pripadnika obezbeđenja u "Zadruzi" koji joj je rekao da smatra da je celo sudstvo korumpirano.

- Imala sam problema sa visokim pritiskom, pa su me vodili kod lekara opšte prakse. Tada sam doživela da je jedan čovek koji je izigravao obezbeđenje, neki debeljuca, ne znam kako se zove, rekao da mrzi sudije, da su sudije korumpirane. Ja sam ga pitala: "Jesam li ja korumpirana?" a on je rekao: "Celo sudstvo." Eto, umesto da obezbeđuje ljude dok borave u "Zadruzi", on je mene vređao celim putem - rekla je Snežana.

Kako je izgledao ceo razgovor poslušajte u videu:

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.