ANA MAZI KLI*ORIS DOK SE K*RA ZA 500 EVRA: Bivši dečko otkrio BAŠ SVE o Koraćevoj!
Ana Korać sama svoj gazda, Foto: Printscreen/Youtube

NAJSOČNIJI DETALJI

ANA MAZI KLI*ORIS DOK SE K*RA ZA 500 EVRA: Bivši dečko otkrio BAŠ SVE o Koraćevoj!

Filip Mijatov tvdi da ne može svaki smrtnik da spava s njom i da ona radi solo

Objavljeno: 22:18h

Bivši dečko Ane Korać, Filip Mijatov, svojim pratiocima na Instagramu odgovorio je na pitanja koja su ih najviše zanimala, a posebno na to kakva je njegova bivša u krevetu.

Ana nije loša u krevetu, mazi se dole dok se ka.a, ali ne voli analni seks. Nas dvoje smo bili samo kombinacija", rekao je Filip i dodao da su tačne priče da se njegova bivša bavi elitnom prostitucijom:

foto: Printecreen

Njena tarifa je 500 evra, to je početna cena, ali je uzimala i do 5.000 evra. Međutim, ne može svako da je ka.a, jer nije u katalogu. Tako da obični smrtnici, šta da vam kažem, je.iga! Iza nje ne stoji nijedan makro, ona radi sama i zbog toga niko nema dokaze protiv nje. Ne znam kako se pravdala majci odakle joj novac za skupe stvari i kola jer ona nema zanimanje. Završila je samo kurs za branje malina. Ja sam joj platio operaciju nosa 4.700 evra, plus dodatne troškove."

On je dodao kako je Ana zaljubljena u Davida i ne folira se, ali da mu je smešno što je rekla da je spavala sa osam momaka i da treba da doda još dve nule. Kada su ga pitali koliko je platio sve Anine operacije, on je odgovorio: "3.500.000 evra."

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.