HTELA JE DA GA VIDI U ZADRUZI, ALI ON NEĆE DOĆI: Ana Korać ni ne sluti šta joj je s BIVŠIM, ovo će je DOTUĆI (FOTO)
Ana Korać ne bi mogla da zadrži suze, Foto: Printscreen

ona o ovom pojma nema!

HTELA JE DA GA VIDI U ZADRUZI, ALI ON NEĆE DOĆI: Ana Korać ni ne sluti šta joj je s BIVŠIM, ovo će je DOTUĆI (FOTO)

Dok je u rijalitiju neće moći da dođe do nje ova vest...

Objavljeno:

Mladi pevač Aca Živanović izgleda se oženio, što se da zaključiti iz fotografije sa verenicom, koju je objavio na Inastagramu, a koju su ubrzo pratioci preplavili čestitkama.

U opisu slike stoji samo "srećni" emotikon, dok su se pored nizali komentari tipa "najlepši", "golupčići" i slično, a budući da se u pozadini video mladenački sto, svi su zaključili da je objava sa venčanja.

Kako se mnogo pričalo o tome da se aktuelnoj zadrugarki Ani Korać dopada pevač Aca Živanović, ovo bi posebno moglo da je pogodi.

Naime, ona je pre ulaska u drugu sezonu rijalitija "Zadruga" otkrila da bi volela da ga vidi unutra pa da gledaoci vide šta će se dešavati.

Mi smo prijatelji bili i pre Zadruge, ništa se nije desilo među nama, nismo se viđali. Volela bih da on uđe, sigurno je da bi gledaocima bilo zanimljivo da vide šta se dešava tu", zagolicala je maštu pre ulaska u Imaginarijum Ana Korać.

Sada je sasvim sigurno da Acu neće uskoro videti u rijalitiju, a kako o ovoj vesti ona pojma nema, budući da informacije iz spoljnog sveta retko mogu da se dobiju unutra, pravi šok će uslediti tek kada izađe.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.