OTKRIVEN RAZLOG MRŽNJE IZMEĐU STANIJE I SANJE! Matora otkrila da su DELILE istog dečka?!
Stanija i Sanja, Foto: Printscreen, Damir Dervišagić

zadruga

OTKRIVEN RAZLOG MRŽNJE IZMEĐU STANIJE I SANJE! Matora otkrila da su DELILE istog dečka?!

Baš smo se začudili?

Objavljeno:

Jovana Tomić Matora nakon brutalnog sukoba sa Sanjom Stanković otišla je sa Ljubom Pantović i Suzanom Perović u rehabilitaciju kako bi se smirila.

Pokušavajući da je smire, Ljuba i Suzana bile su ubeđene da između Sanje i Stanije Dobrojević zbog koje je i izbio problem, postoji neki raniji sukob o kom zadrugarke ćute, a Matora je otkrila sve svoje sumnje:

- Suzana, kunem vam se, između Stanije i mene nema ništa. Meni je ružno što laže, to je meni problem. Isto kao kad tebi Miki kaže da ne lažeš, ona je meni lupila šamar. Ona hoće da se izvlači sada. Ja nju volim svim srcem i dušom. A zar je ovo razlog da mi pravi problem? Njoj je Stanija rekla sve kako treba. Ja sam pitala Sanju, da li su imali nešto zajedničko? Da li su imale istog dečka? Ja mislim da je problem u Soraji. Sanja nikada nije Staniji rekla ništa, a Stanija više mrzi Sanju nego Anu koja joj je govorila sve one stvari - pričala je Matora.

- Toliko si se izlupetala za neke stvari da ćemo zbog toga razgovarati. Molim te, Matora, postoji nešto što je bolno, to si večeras govorila. Nešto je muči. Sram vas bilo - odbrusila joj Suzana.

- Obe ste izblebletale šta niste smele. Što se tiče udaranja, u pravu si, ja sam videla da te hvata za usta. Ali ona (Stanija) je ispala sada najmudrija, jer ispada da je sve ovo zbog nje svađate - dodala je Ljuba.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.