PLJUŠTALI ŠAMARI I PESNICE! Sanja tukla Matoru bez MILOSTI! (VIDEO)
Sanja i Matora, Foto: Printscreen

zadruga

PLJUŠTALI ŠAMARI I PESNICE! Sanja tukla Matoru bez MILOSTI! (VIDEO)

Više nisu u ljubavi

Objavljeno: 08:59h

Sanja Stanković je optužila Jovanu Tomić Matoru da ju je ponizila time što je bila dobra sa Stanijom Dobrojević. Pale su neke teške prozivke i uvrede, ali se ova rasprava nije završila samo na verbalnom nivou.

U jednom trenutku, Sanja je pokušala da zapuši usta Jovani i ona joj je sklonila ruku. U celoj toj napetoj situaciji, Stankovićeva je gurnula s kreveta svoju bivšu devojku.

– Ne stavljaj mi ruke. Rekla sam ti još jednom me pipneš... - govorila je Matora. – Evo, pipnula sam te! I šta sad? Evo, slomi mi ruku - reagovala je Sanja. – Dosta si ti mene tukla! Je li ti jasno? Sve moje devojke sam tukla do sada. To što tebe neću, to ne znači da ne mogu. Je li ti jasno? Jača sam pet puta od tebe! Je li ti to jasno? - govorila je Matora Sanji.

Njih dve su se međusobno gurale i Sanja je Jovanu gurnula s kreveta. Ova je ustala i krenula je fizički da se obračuna sa njom. Međutim, Ljuba Pantović i Suzana Perović su zadržale Matoru. Dok su držale Matoru, Sanja je iskoristila tu priliku i više puta je i nogama i rukama udarila Tomićevu.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.