SADA GLUMI SVETICU? Majine PIKANTERIJE iz prošlosti: Sa 15  probala KOKAIN, dečko je PREBIO, pa EKSPLICITNI SNIMCI
Maja Marinković, Foto: Printscreen

zadruga

SADA GLUMI SVETICU? Majine PIKANTERIJE iz prošlosti: Sa 15 probala KOKAIN, dečko je PREBIO, pa EKSPLICITNI SNIMCI

Rijaliti-učesnica je napala svog dečka kada je posumnjala da se opet čuje sa bivšom devojkom. To ga je razbesnelo, pa je na nju bacio TV i gurnuo je ka zidu.

Objavljeno:

Kontroverzna učesnica druge sezone rijalitija "Zadruga" Maja Marinković u rijalitiju je u više navrata šokirala gledaoce skandalima i pričama iz svog privatnog života. Ona je imala burne veze u prošlosti sa problematičnim momcima, a kako Rijaliti saznaje, Marinkovićka je sa 15 godina nekoliko puta uzela kokain dok se zabavljala sa momkom koji je prodavao drogu i oružje.

- Maja je od početka srednje škole bila svojeglava, pa je svojima pravila razne probleme. Dok je bila u srednjoj školi, zabavljala se sa momcima koji su mahom bili stariji od nje, a koji su je brzo uvukli u loše društvo. Ona je već sa 15 godina probala travu i teške droge, a sa momkom sa kojim je bila kada je imala samo 15 godina, prvi put je probala kokain. Ona se, srećom, nije navukla na korišćenje psihoaktivnih supstanci, ali je krenula redovno da uzima lakše opijate koje je neretko mešala sa alkoholom. U trenucima kada je bila u vezi sa starijim muškarcem, Maja je redovno izbegavala da ide na nastavu, pa je bila na ivici da bude izbačena iz škole. Ništa od toga ne bi bilo toliko strašno da ona nije bila sa momkom koji je imao agresivno ponašanje, pa je jedva izvukla živu glavu kada ga je iznervirala, jer ju je fizički napao - otkriva na početku izvor za srpski dnevni list.

foto: Facebook

Kako dalje saznajemo, Maja je sa svojim momkom bila u stanu u trenutku kada su zajedno konzumirali marihuanu, a nakon kraće rasprave, ona je počela da viče na njega, pa je on skočio i na nju bacio televizor, gurnuo u zid, te je udarila glavom i zadobila teške povrede.

- Marinkovićka je bila skoro godinu dana sa jednim problematičnim momkom kog je znala iz kraja u kom je tada živela. Generalno su se dobro slagali, ali je bio poznat po tome što je baratao sa drogom i što je često kod sebe imao oružje kada bi izlazio iz stana. Bio je umešan u nekoliko lokalnih pucnjava i tuča u to vreme, pa se brzo pročulo sa kim je Maja kada su prvi put bili viđeni zajedno. Jednom su se žestoko posvađali kada je Maja posumnjala da je njen dečko ponovo počeo da se viđa sa devojkom sa kojom je bio pre nje. Tražila mu je da joj otključa telefon kako bi proverila da li govori istinu kad je krenuo da je ubeđuje da umišlja, pa je nastao haos. Ona ga je toliko iznervirala sa insistiranjem da joj da mobilni, pa je on u jednom trenutku skočio, gurnuo je, a ona je imala teže povrede. On je besan posle toga izleteo napolje, a ona o svemu nije želela ni sa kim da priča kako se ne bi saznalo za sve jer se plašila da je roditelji ne izbace iz kuće i njenog momka prijave policiji - završava sagovornik blizak rijaliti-učesnici za srpske dnevne novine.

foto: Printscreen Youtube

Maja imala afere i sa brojnim biznismenima! Zadrugarka Maja Marinković dospela je u žižu javnosti kada su se pojavile informacije da je oralno zadovoljila jednog poznatog biznismena, o čemu je Rijaliti prvi pisao. Kako smo došli u posed eksplicitnog sadržaja na kojem se jasno vidi da Marinkovićeva oralno zadovoljavala muškarca i da je dozvolila da joj svrši po licu, nastao je haos, a zadrugarka nije želela da detaljiše pred kamerama o tome i eventualno otkrije o kom muškarcu je reč. Maja i biznismen su bili u tajnoj vezi nekoliko meseci, pošto je on oženjen. Gotovo svaki seksualni čin su zabeležili telefonom, a sav sadržaj je bio kod njega u mobilnom.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.