MILJANA PROKRVARILA I IZGUBILA BEBU! Plakala je kao kiša! ŠOKANTNI DETALJI
Miljana Kulić, Foto: Printscreen

zadruga

MILJANA PROKRVARILA I IZGUBILA BEBU! Plakala je kao kiša! ŠOKANTNI DETALJI

Ne želi da Marija sazna...

Objavljeno:

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola navodno su pre ponovnog ulaska u Zadrugu doživeli tragediju. Kako piše "Rijaliti", Miljana je po izlasku iz Bele kuće ostala u drugom stanju, a pred povratak je, navodno, imala spontani pobačaj.

Kako dalje navodi ovaj list, Kulićeva i Zola su bili u Nišu nakon izlaska iz rijalitija, a Miljana je na rutinskom pregledu saznala da je u drugom stanju.

- Iako su Miksi i Zola pričali o detetu, pa čak i o tome da ga naprave u rijalitiju, ni u jednom trenutku nisu bili sto posto ozbiljni u toj nameri. Da je Miljana trudna saznali su po izlasku iz Zadruge, daleko od kamera, stresa i svakodnevnih svađa. Ona je posetila lekara, koji je konstatovao da je beba začeta, te da je u drugom mesecu trudnoće. Isprva je to bio šok za oboje, ali su bili presrećni što je sve tako ispalo. Zola ju je pazio kao malo vode na dlanu i brinuo da sve bude podređeno njoj - otkriva dobro obavešteni izvor za "Rijaliti" i nastavlja:

foto: Prisncreen

- Uprkos trudu da održe slogu u kući, njih dvoje su se, kao po običaju, često svađali. Jednom su čak i raskinuli, uz žučnu raspravu. Sve to je uticalo na Miljanino stanje, koje je već bilo psihički narušeno, jer je zbog velikog stresa i emotivne rastrojenosti i napustila rijaliti. Iako je delovala kao neko koga svađe ne dotiču, ispostavilo se da nije tako. Jednog podneva je prokrvarila i već tada je bilo jasno da je njihovom radovanju došao kraj - kaže izvor koji je odlično upućen u dešavanja ovog para i nastavlja:

- Izgubila je plod u drugom mesecu, što, nažalost, nije tako retka pojava. Miljana je bila slomljena i bezvoljna, plakala je i nije imala želju nikoga da vidi, a kamoli da izađe iz kuće. Depresija je trajala danima, a onda je naprasno prihvatila poziv produkcije da ponovo uđe u Zadrugu, zajedno sa Zolom, ali je ovog puta rešila da ne dopusti nikome da joj naruši duševni mir. Njoj je to bila motivacija i način da izađe iz lošeg stanja, ali i da zaboravi na gubitak bebe. Nekoliko dana je bila potištena, a onda je prihvatila dogovor i ponovo se našla pred kamerama rijalitija. Iako je mnogi prozivaju da se ugojila i da je upropastila liniju, niko ne zna da je time povređuje i da je pravi razlog što je Miljana nabacila kilograme prekinuta trudnoća - završava izvor blizak porodici Kulić.

foto: Printscreen, Zadruga

Kako dalje piše "Rijaliti", Miljana je u dogovoru sa tatom Sinišom i sestrama, odlučila da majci Mariji ne govori tužnu vest sve dok obe ne izađu iz rijalitija, jer bi je to mnogo potreslo.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Rijaliti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.