JEZIVO PRIZNANJE MINE VRBAŠKI: Kao maloletna sam se kre*ala za novac, volim se*s i NE MOGU BEZ NJEGA
Mina Vrbaški, Foto: Printscreen

zadruga

JEZIVO PRIZNANJE MINE VRBAŠKI: Kao maloletna sam se kre*ala za novac, volim se*s i NE MOGU BEZ NJEGA

Iskrene učesnice rijalitija

Objavljeno:

Skandalozne zadrugarke Luna Đogani, Sanja Stanković i Mina Vrbaški kažu da im s*ks pred kamerama ne služi za podizanje gledanosti ni za "povećanje plate". Rijaliti povratnice tvrde da su odlučile da se pred milionima gledalaca Pinka prepuste strastima zbog neobuzdane želje, a ne da bi podigle svoje honorare u šou programu.

Ove mlade devojke priznaju da im je učešće u rijalitiju postalo unosan posao, ali kažu da su na s*ks pristale gratis.

Luna Đogani, koja je svojim ljubavnim vezama podigla prašinu i u prvoj i u drugoj sezoni "Zadruge", objašnjava da bi ona mogla da apstinira, ali da je ljubav navodi na s*ks.

foto: Damir Dervišagić

- Nikada ne bih imala odnose pred kamerama samo da bih zadovoljila glad za s*ksom ili da bih zaradila novac. Moj problem je što sam se u obe sezone ludo zaljubila. U prvoj "Zadruzi" sam odlepila za Slobom Radanovićem, a sada za Markom Miljkovićem. Kod mene ne bira razum nego srce - kaže ona za srpske medije.

Luna je objasnila zašto ne može da odoli čarima vođenja ljubavi pred kamerama:

- Svi znate da je moja ljubav prema Slobi bila fatalna. Zbog njega sam bila spremna na sve, ničega me nije bilo sramota. Marka sada volim i dajem mu se iz čiste emocije. Nikakvi honorari me ne interesuju - jasna je blogerka.

Sanja Stanković ističe da su ona i Jovana Tomić Matora više od godinu dana u stabilnoj vezi, te se čudi što bilo ko misli da je s*ks između njih deo posla:

foto: Prinscreen

- Kakav crni posao? Pa nas niko ne plaća da vodimo ljubav, mi smo plaćene da živimo u rijalitiju. Ja ne mogu da izdržim da je ne dodirnem ili da ona mene ne dodirne. STrasti među nama su počele u prvoj sezoni, razbuktale su se kada smo izašle na slobodu i normalno je da se trud9imo da održavamo dobar s*ks i sada - jasna je Sanja. Ona priznaje da je svesna da mnoge intrigira njihova veza:

- Baš me briga što ljudi pričaju o tome kako Matora i ja zadovoljavamo jedna drugu.

foto: Printscreen Youtube

Mina Vrbaški, koja je u rijaliti ušla kada je imala 17 godina, promenila je najviše partnera. Pred kamerama je imala s*ks sa Nemanjom Đerićem, Tomom Panićem, Markom Markovićem i Jovicom Putnikovićem.

- Volim s*ks i ne mogu bez njega. Tačno je da sam ranije naplaćivala s*ks, kada sam bila maloletna i sve detalje tog pakla sam ispričala u "Zadruzi". U rijalitiju mi niko nije platio da spavam sa nekim i s*ks pred kamerama sam imala isključivo iz ličnog zadovoljstva - kaže Mina za jedan srpski dnevni list.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.