TI SI OBIČAN KU*AC: Žestoko izvređali učesnika rijalitija pa ga stavili na STUB SRAMA! HAOS NA IMANJU!
Foto: Printscreen

ZADRUGA 2

TI SI OBIČAN KU*AC: Žestoko izvređali učesnika rijalitija pa ga stavili na STUB SRAMA! HAOS NA IMANJU!

Zgrožena njegovim postupkom.

Objavljeno:

Nekoliko zadrugara sinoć je zamerilo Pavlu Jovanoviću što se za nastup na "Zadrugoviziji" nije dogovorio sa Rebekom Popović, sa kojom je on trebalo zajedno da se pojavi na sceni. – Ti si običan ku**c! Kakav ti ti pevač? – rekao je Lepi Mića Pavlu zbog toga kako se poneo prema Rebeki. Mića je Pavla nazvao lažnim Acom Pejovićem.

foto: Printscreen

Kasnije je ovu temu komentarisala i Sanja Stanković, koja je u ovoj situaciji pružila podršku Rebeki. – Meni je žao što si ti izgubila honorar zbog gluposti. Meni je jadno to što je on uradio, da je on želeo svoju guzicu da pokaže, a tebe je samo šutnuo. Ja se slažem da on možda nije mogao Željka Šašića da imitira, ali isto tako je mogao da nađe nešto što možeš i ti da otpevaš neki deo i može i on da otpeva neki deo jer si ti htela da iskoristiš svojih pet minuta, a ne samo on. Tako da je meni dno dna što je on uradio - rekla je Sanja sinoć.

foto: Printscreen

Da podsetimo, Rebeka je odustala i nije htela na kraju da nastupa na "Zadrugoviziji" zbog toga što Pavle nije hteo da prihvati da otpevaju neku pesmu koji bi zajedno mogli da izvedu. On je insistirao na tome da on izvede pesmu Ace Pejovića. Pošto nije mogla da se dogovori sa njim, Rebeka je na kraju odbila da izađe na scenu i Pavle je izveo jednu Pejovićevu numeru sam na sceni, ali je njegov nastup ostao u senci Rebekinog izostanka.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.