AFRIKA JE BILA KITIĆEVA LJUBAVNICA I IGRALA JE OKO ŠIPKE: Stanija brutalno ISPROZIVALA pevačicu usred ZADRUGOVIZIJE
Foto: Printscreen

skandal!

AFRIKA JE BILA KITIĆEVA LJUBAVNICA I IGRALA JE OKO ŠIPKE: Stanija brutalno ISPROZIVALA pevačicu usred ZADRUGOVIZIJE

Nije je ni malo štedela.

Objavljeno:

Sandra Afrika je sinoć bila jedna od članica stručnog žirija na "Zadrugoviziji". Ona je imala zamerku na račun Stanije Dobrojević i njenog nastupa. Pevačica je prokomentarisala da je Staniji bilo bolje da je samo igrala, a da nije i pevala. Nije joj ostala dužna druga strana.

foto: Printscreen

– Nikada nisam očekivala pohvalu od nje, pa ni večeras, to je devojka koja je krenula kao plesačica Mileta Kitića - prokomentarisala je Stanija i prozvala Sandru da je sujetna i ljubomorna. – Vidi ljubavi, nemam potrebu da budem ljubomorna na tebe, jako sam ostvarena. Nemam potrebu da budem ljubomorna ni na koga, uspešnija sam dosta od tebe, ja sam krenula sa 17 godina i nikad nije kasno. Moja koleginica nisi, ne znam zašto si se uvredila. Ona nikada nije čula sa moje strane uvredu, a devojka se uhvatila za to. Ti iz mojih usta nikada nisi čula da kažem nešto za tebe - poručila je Sandra. – Za razliku od tebe, ja sam išla na fakultet, dok si ti igrala oko šipke - odgovorila joj je Stanija.

foto: Printscreen

Dobrojevićeva je kasnije Sandru komentarisala i u beloj kući, gde je podsetila kako su izgledali počeci ove pevačice. – Vi i ne znate Sandru Afriku s početka. Ja kada sam išla u srednju školu, na fakultet, ona je igrala oko šipke u Rumi. "Narcis" se zvao klub. Izlazile su joj tada slike po Internetu, "burek forumu", prljave žute gaćice. Išla po sajmovima i bila ljubavnica Kitića i dospela u Grand tako što je bila Kitićeva ljubavnica i igračica i preko dupeta napravila karijeru, eto pevanje. Okej, nije išla u školu, nije išla na fakultet, bavila se time, uspela je u tome. I dođeš u "Zadrugoviziju" da mi glumiš žiri i sada tu neke fore. Žao mi je što nisam bila žešća - rekla je Stanija Bori Santani i Maji Marinković i potom se osvrnula i na to što joj je Sandra rekla da ne može da je zove svojom koleginicom. – Koga će ona da zove koleginicom? Možda Cecu? A zna se šta je Ceca, a šta je ova - navela je Stanija.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.