ZADRUGOVIZIJA! Lunina ekipa uzela najvažniju pobedu!
Foto: Printscreen

RIJALITI TAKMIČENJE

ZADRUGOVIZIJA! Lunina ekipa uzela najvažniju pobedu!

Još jedan spektakl je zavšren!

Objavljeno:

Mnogo uzbuđenja gledaocima je donela treća "Zadrugovizija" u ovoj sezoni "Zadruge", borba za nagrade je i ovog puta privukla najviše pažnje.

Određeni su pobednici u četiri kategorije - pobednik novinarskog žirija, pobednik stručnog žirija, pobednik na mreži "Facebook" i pobednik u SMS glasovima.

foto: Printscreen

Stanija Dobrojević i njena ekipa u kojoj su bile Jovana Tomić Matora i Suzana Perović sinoć je prva slavila jer je ekipa u kojoj su bile ove tri zadrugarke, podeila kod novinarskog žirija. Ove učesnice rijalitija na sceni su izvele pesme "Kiše" i "Samo u snu". Na mreži "Facebook", najviše glasova je osvojila ekipa u kojoj su bili Karađorđe Subotić, Aleksandra Subotić i Sanja Đorđević. Oni su izveli pesmu Severine Vučković "Mili moj".

foto: Printscreen

Od stručnog žirija, najviše glasova je dobila ekipa u kojoj su bili Aleksa Savić, Marko Miljković i DJ Zola. Oni su se predstavili pesmom "Kocka" Slobe Radanovića. Najvažniju pobedu i ovog puta je odnela ekipa koju je predvodila Luna Đogani. Reč je o pobedniku u SMS glasovima. Luna je bila u ekipi sa Markom Petruševićem i Davidom Dragojevićem i oni su izveli pesmu "Alkohola litar".

foto: Printscreen

Podsećamo da su u stručnom žiriju bili Čeda Čvorak, Sandra Afrika, Maja Nikolić, Đekson i Nada Topčagić.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.