ZOKI ŠUMADINAC IM PROREKO UŽAS: Planete su za Lunu i Marka odredile PAKLENU sudbinu! PATNJA, BOL, TUGA
Foto: Printscreen

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO

ZOKI ŠUMADINAC IM PROREKO UŽAS: Planete su za Lunu i Marka odredile PAKLENU sudbinu! PATNJA, BOL, TUGA

Poznati jutjuber proverio šta horoskop otkriva za popularni rijaliti par

Objavljeno:

Marko Miljković i Luna Đogani su raskinuli u četvrtak. Ovaj njihov odnos privlači puno pažnje. Neki zadrugari smatraju da će se njih dvoje pomiriti, drugi da se oboje igraju, a treći izdvajaju jedno od njih dvoje ko je kriv zbog raskida. Zadrugari su rekli svoje, a sada je red da vidimo šta kažu karte, natalne karte.

foto: Prinscreen

Zoran Zoki Šumadinac, koji je u proteklom periodu hit zbog pesme "Autotune" je i astrolog i njega smo zamolili da baci karte i zaviri u sudbinu dvoje zadrugara. Prenosimo u celosti šta nam je Zoki rekao:

foto: Printscreen

"Marko Miljković i Luna Đogani predstavljaju pravu mističnu jedninu, barem kada su kamere u pitanju. Oboje se nadaju pobedi i na sve su spremni kako bi došli do cilja. No da li će i ko od njih dvoje ostvariti san, videćemo na kraju rezimiranja natala - rekao je. Luna je Riba u horoskopu, na prvi pogled, dobrica, plašljiva, naivna no podznak Blizanac je nagoni na promenu identiteta i upornu negativnu tvrdoglavost. Veoma ekscentrična i ne haje mnogo za svoje postupke. U svom natalu poseduje četiri prazna polja i to ona ključna, polja su vezana za njene karakteristike, predispozicije koje ima u životu, takođe polje rodbine i porodične topline je prazno, ali i polje emotivnostri i stabilnosti u partnerstvu kao i polje koje ukazuje na gubitke u životu. Marko je Strelac sa podznakom Vodolije. Kod Marka je nešto složenija situacija jer on od dvanaest polja u natalu šest polja su mu sasvim prazna. Polje zaduženo za finansije mu je prazno što ukazuje da novac teže dođe a veoma brzo ode i da ne ume sa novcem. Emotivno polje mu je takođe prazno stoga ga navodi da menja partnere i da uvek iste izgubi. I kod Lune i kod Marka je ista situacija, oboje menjaju partnere, ali i nisu za jedan brak, četvrto polje je sasvim isto pokazuje. Kada pogledamo uporedni horoskop Lune i Marka, jasno se vidi da je u pitanju samo strast koja se brzo gubi, a da emocija nema. Veza da je tako nazovem je već osuđena na propast jer harmonije ni ljubavi nema. Kada je u pitanju dobitak glavne nagrade u Zadruzi, ni Marko ni Luna neće ostvariti. Nagrada ovog puta ide u ruke neočekivanoj osobi koja nije tako bučna i gotovo je neprimetna. Što dokazuje onu narodnu "Dok se dvoje svađaju, treći pobeđuje".

foto: Printscreen

Na kraju razgovora, Zoki je imao poruku za posetioce našeg portala. – Pratiocima portala čestitam Vaskršnje praznike i da provedemo svi u zdravlju, miru, ljubavi i opraštanju.

Bonus video

(Espreso.co.rs/ M. Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.