JA SAM SUBOTIĆE GAĐAO SAMO KU*CEM, A NE BOMBAMA: Čabarkapa o optužbama da je minirao kuću u Kaluđerici
Foto: Dragana Udovičić

IMA ALIBI

JA SAM SUBOTIĆE GAĐAO SAMO KU*CEM, A NE BOMBAMA: Čabarkapa o optužbama da je minirao kuću u Kaluđerici

Posle optužbi Srboljuba Subotića, javio se i bivši partner njegove bratanice, pa izneo svoj alibi

Objavljeno: 25.04.2019. 15:51h

Nakon drame u Kaluđerici, kada je u dvorište porodične kuće Srboljuba Subotića, strica učesnice "Zadruge 2", Aleksandre Subotić, bačen eksploziv, odnosno trotilski metak koji nije eksplodirao, Srboljub se oglasio za jedne novine, opisao šta se tačno desilo, ali i na koga sumnja.

foto: Espreso.rs

On je naime rekao kako je Aleksandar Čabarkapa krivac za ovaj događaj, te kako je on odgovoran za postavljanje eksploziva, te da mu je navodno namera bila da mu pobije porodicu. Srboljub je tom prilikom ispričao da je ovo već treći napad na njegovu kuću za mesec dana, a da je za sve napade kriv upravo Čabarkapa. Srba je dalje naveo kako je upoznat sa tim da Čabarkapa ima slugu, koji te prljave poslove obavlja za njega, kako on ne bi morao da prlja ruke. Njega je optužio i za napade početkom aprila meseca. Kako je ispričao, Čabarkapa je tada pokušao da mu zapali štalu, a potom još jednom navodno podmetnuo požar, ali ne uspevši ni to, on je kako kaže Srba tada pokušao da zapali traktor koji je u vlasništvu njegovog brata Karađorđa i da  mu iseče gume, mada ni u tome nije uspeo. Prošle godine je kako Srba tvrdi pokušao da baci čak dve bombe, ali ni jedna nije eksplodirala.

foto: Zorana Jevtić

Ovim povodom oglasio se Čabarkapa, koji se do sada nije obazirao na ovakve optužbe. On je oštrom objavom na svom fejbuk profilu sada rešio da demantuje sve Srboljubove navode.  - Ja se ne oglašavam jer me karcinomsko retardirana porodica Subotić i njihovi problemi ne interesuju. Jadni su svi koji sarađuju sa morbidnom porodicom Subotić, koja ima urođenu anomaliju. Ja sam Subotiće gađao samo kurcem, a ne bombama, trotiljskim metcima i ostalim navodnim radnjama - stoji na početku Čabarkapinog izlaganja, koji tvrdi da ima dokaze, da u vreme kada je eksploziv bačen, on nije bio u zemlji.

Aleksandar Čabarkapa i Aleksandra Subotić
Aleksandar Čabarkapa i Aleksandra Subotić foto: Zorana Jevtić

- O trotilskom metku sam saznao iz novina. U to vreme sam bio u Sarajevu preko graničnog prelaza KOTROMAN gde je evidentiran izlaz i ulaz - naveo je u saopštenju Čabarkapa svoj alibi za poslednji događaj, dok optužbe za paljenje štale i traktora objasnio kao notornu laž. Za Srboljubove navode da je 2008 godine bacio dve ručne bombe na njegovu kuću, Čabarkapa kaže: - Laž. Za slučaj sam saznao iz novina bio sam sa porodicom na moru sedam dana pre toga i još osam posle toga, evidentiran sam na graničnim prelazima. Aleksandar Čabarkapa je bio optuživan i da je te iste godine u avgustu brutalno pretukao Aleksandru Subotić.

foto: Printscreen

- Laž kobiletine. Tužilastvo je odbacilo krivičnu prijavu - naveo je on. Kao šesta stavka navodi se optužba da je u decembru 2017. zapalio Karađorđev mercedes.  - Laž, laž, laž, nalazio sam se tad u okružnom zatvoru u Beogradu - njegovo je obrazloženje, a za  poslednju optužbu da je iste godine u junu zapalio ranč i farmu Subotića, Čabarkapa kaže: - Laž, laž, laž! Bio sam u zatvoru u Požarevcu 7 paviljon soba 38. Aleksandar Čabarkapa međutim nije obrazložio i Srboljubovu tezu gde se navodi kako za njega kako je rekao "prljave poslove" obavlja druga osoba. Svakako, šta se zaista desilo, saznaćemo nakon policijskog postupka koji je kako je Subotić rekao u toku.

Da podsetimo, Aleksandar Čabarkapa i Aleksandra Subotić započeli su svoju romansu kada je zadrugarka imala samo 16 godina, a iz te veze se rodila mala Magdalena Subotić koju Aleksandar nije priznao, a u nekim od poslednjih intervjua je čak izjavio da nije siguran da je devojčica njegova. Buran odnos bivših ljubavnika naročito je bio aktuelan letos kada je Čabarkapa navodno pretukao Aleksandru!

Bonus video

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media