KARAMBOL U VETERNIKU ZBOG ALEKSANDRE: Davidiv očuh Mungos lomio sve pred sobom, Biljana završila u BOLNICI
Aleksandra i Biljana Dragojević, Foto: Dado Đilas, Printscreen Youtube

zadruga

KARAMBOL U VETERNIKU ZBOG ALEKSANDRE: Davidiv očuh Mungos lomio sve pred sobom, Biljana završila u BOLNICI

Svakim danom sve je gore i gore

Objavljeno:

Šta se sve dešavalo u porodičnoj kući Dragojevića kada je Biljana imala poziv sa svojim sinom Davidom, odlučila je da danas Lepom Mići ispriča Aleksandra Subotić. Tokom njihove priče Aleksandra je istakla i da je Davidova majka završila u bolnici zbog svog sina.

Subotićeva je istakla da je Davidom očuh napravio haos u kući i tom prilikom lomio sve pred sobom, nakon čega je odlučila da se iseli iz njihove kuće i sa ćerkicom da se uputi u Kaluđericu.

"Moje mišljenje je samo da je Mungos podržao njega da ne bi ostao bez para. Mungos je napao Biljanu. Biljana je vrištala kada je imala poziv sa Davidom: "Šta mi dovodiš k*rvu u kuću?", sve najgore mu je rekla. Tada je nastao karambol. Držao je Mungos vrata, olupao telefon o pod, to je haos bio... On je Biljanu ucenio da ako ja ne izađem iz kuće, da neće biti u kontaktu sa njom. Zato sam ja i izašla i tada prestaje kontakt sa Biljanom", izjavila je Subotićeva.

"Njegova sestra je tu vršila malo pritisak na Biljanu, isto. I onda je meni Biljana rekla: "Hajde da ti odeš malo u Kaluđericu", ja sam znala da se ja nikada neću vratiti. Ona je sutradan završila u bolnici. Ona se vezala za dete. Ona je svaki dan plakala kada je on to uradio. Ona je meni govorila: "Ovo nije moje dete Aleksandra, šta k*rvetina napravi. Lupaće glavom, moliće", to je užasno bilo. Ja sam prešla u Kaluđericu,a meni Biljana nije dala da Magdalenu ispišem iz vrtića", dodala je Aleksandra.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.