TOMA NASRNUO NA MINU! Obezbeđenje ih jedva razdvojilo
Mina plače u kupatilu, Foto: Printscreen

zadruga

TOMA NASRNUO NA MINU! Obezbeđenje ih jedva razdvojilo

Toma Panić i Mina Vrbaški imali su žestoku raspravu, nakon čega je usledio fizički obračun.

Objavljeno:

Naime, maneken je poznat kao takmičar kome je malo potrebno da izgubi kontrolu, a upravo to se desilo nakon svađe sa bivšom devojkom, koja je javno priznala da se bavila prostitucijom.

"Ako bežim od tebe pusti me. Šta si radio sada preko stola? Pi*ko, ti misliš da se ja tebe bojim! Ti si pi*kica muška koja može najlakše na ženu da ide! Pi*ko jedna smrdljiva iz Svilajnca! Mamu ti j*bem ja! - vikala je Mina.

Obezbeđenje je uletelo i pokušalo da spreči još veći haos, kada se umešao i Lepi Mića, a onda se svađa nastavila među dvojicom takmičara.

Mina se zatvorila u kupatilu i plakala, a kasnije su joj pritekli u pomoć i ostali zadrugari, a Ljuba Pantović ju je tešila na stepeništu Imaginarijuma.

Toma je kažnjen zbog ponašanja nedeljnim honorarom! Agresivno ponašanje u "Zadruzi" je zabranjeno. Na ovo pravilo je zaboravio Toma Panić, koji je sinoć bio agresivan prema Mini Vrbaški. Ovo njegovo ponašanje primetio je i Veliki šef.

Uveče, u istom pismu u kojem su zadrugari obavešteni da će biti organizovana još jedna žurka, učesnici ovog šoua su obavešteni i da je Toma, zbog agresivnog ponašanja, kažnjen oduzimanjem nedeljnog honorara.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.