PROVALJENA FORA NA KOJU JE KIJA STEKLA SVETSKU SLAVU: Svi mogu time da se bave, a SAMO NJU NIJE SRAMOTA DA TO RADI!
Uspela da obmane javnost, Foto: Printscreen/Youtube

ispekla zanat

PROVALJENA FORA NA KOJU JE KIJA STEKLA SVETSKU SLAVU: Svi mogu time da se bave, a SAMO NJU NIJE SRAMOTA DA TO RADI!

Kristina Kockar ne bira sredstva da zadrži popularnost!

Objavljeno: 17:51h

Prva pobednica "Zadruge" Kristina Kockar onomad se pohvalila na Instagramu kako ju je američki časopis Gladys uvrstio u top 12 najuspešnih žena sveta, te podelila sa pratiocima deo koji se odnosi na nju. Međutim, ubrzo je provaljena fora na koju je Kija tu dospela.

Korisnici društvenih mreža su samo dva dana nakon njene objave raskrinkali rijaliti zvezdu i pevačicu.

foto: Printscreen Facebook

Naime, otkriven je način na koji svako ko koristi internet može doći do članka sličnog sadržaja u pomenutom američkom magazinu, za koji se Kija, navodno pre nekoliko meseci, fotografisala s još 11 planetarno uspešnih žena.

I zaista, na Fejsbuk stranici Gladys Magazina, još 4. marta, objavljen je post sa mejl adresom na koju se svi mogu prijaviti ukoliko su željni svetske slave.

foto: Printscreen Facebook

Međutim, Kija Kockar je prva sa domaće scene, koja se dosetila da iskoristi ovu mogućnost i obavesti javnost kako je preko noći postala poznata i u svetu.

Izašlo je novo izdanje američkog časopisa @gladysmagazine ft. #kijakockar u rubrici TOP 12 uspešnih ljudi u svetu na koje treba obratiti pažnju. Časopis se može poručiti online, a za one koji su u Americi, mogu ga pronaći na svakom štandu kioska, prodavnice, itd.“

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.