ISPLIVAO SPISAK SVIH LUNINIH UMOTVORINA: Dokaz da je PROLETELA kroz školovanje - iliksir, napraviće DEMOKRATIJU...
Blogerka se diči svojim neznanjem, Foto: Printscreen

đak generacije

ISPLIVAO SPISAK SVIH LUNINIH UMOTVORINA: Dokaz da je PROLETELA kroz školovanje - iliksir, napraviće DEMOKRATIJU...

Može da objavi zbirku!

Objavljeno:

Blogerka Luna Đogani je, tokom razgovora sa svojim cimerima u rijalitiju "Zadruga 2", otkrila da je u privatnoj srednjoj školi, za koju su njeni roditelji iskeširali 40.000 evra, samo uživala.

Luna Đogani puna bisera
Luna Đogani puna biserafoto: Printscreen Youtube

Da ništa nije naučila uverili su se i gledaoci pored malih ekrana, koji su imali prilike da čuju nebrojeno njenih lapsusa, a korisnici društvenih mreža ne propuštaju priliku da je javno prozivaju zbog njenih bisera. Tako se na jednom mestu pojavio spisak Luninih najvećih blamova tokom njene rijaliti karijere.

Da li će Luna naučiti tablicu množenja i koliko čovek ima zubi, gde se jede kevijar i ko je nacionalnista, da li je potreban iliksir???.... Ma ovo su predrasunde, de će da se osuje od hrane. Samo 22 godine stara, a korisi iliksir. Ona se kunula da je letela preko okeana od BG do Dubaija. U Dubaiju je jahala kamile u SAHARI (za nju je svaka pustinja Sahara). Voli na MIKROSKOP da gleda nebo. Ima krhove u ljubavi. Aneksiozna je. Možda zbog vrabdžina? Nema sreće da dobije paricu iz čestice (česnice). Njeni hitovi su "BASADI MI MAŠTA - i baš radi mi mašta", "RAME NA ZIDU - u ramu na zidu", "STAVIĆU OBRAZ U NOVINE - oglas u novine", "GAZI ME, GAZI - kazni me, kazni". NAŠA najveća legenda je Majkl Džekson. Ja ću sutra napraviti DEMOKRATIJU - pobunu. Najbolji reper na našim PROSTORIJAMA - prostoru", pobrojani su najsmešniji gafovi Lune Đogani.

foto: Printscreen

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.