MARKOVA SESTRA NAJAVILA TUŽBU: Odmah da se zaustavi HAJKA na Marka zbog UMNO POREMEĆENE OSOBE! Devojka nije trudna
Marija Miljković, Markova sestra, Foto: Facebook

zadruga

MARKOVA SESTRA NAJAVILA TUŽBU: Odmah da se zaustavi HAJKA na Marka zbog UMNO POREMEĆENE OSOBE! Devojka nije trudna

Miljana Kulić ušla je opet u Zadrugu i počela da širi razne informacije i dezinformacije ukućanima

Objavljeno:

Naime, Miljana je rekla kako je Markova bivša devojka trudna i kako joj je lično pisala i da su razgovarale. I dok se Marko branio, Luni zaista nije bilo dobro kada je čula ocve informacije i molila Marka da traži poziv sa majkom da se reše ovi problemi.

Zbog hajke koja se vodi sada proziv Marka, oglasila se i njegova sestra Marija koja se obratila direktno TV Pink, a onda pokazala i prepisku sa Markovom bivšom:

foto: Printscreen

- Obraćam se javno Pink-u i "gospodi" Mitrović! Zahtevam da se ova hajka na Marka momentalno zaustavi, u protivnom biću primorana da podnesem TUŽBU. Dakle ovako, Aleksandra je meni lično potvrdila da ne nosi Markovo dete, priložiću pored i dokaz! S obzirom da ste preterali, apelujem i na organizacije za ljudska prava da reaguju!! Takođe zahtevam da prestanete da huškate umno poremećenu osobu koja noću šeta po vašem velelepnom imanju sa NOŽEM u ruci, da iznosi bljuvotine (i na taj način sebi otplaćuje dug pred vama, verovatno). Jer, tako navodite neuračunljivu Miljanu na ZLOČIN. Šta se pakuje ovde...ubistvo? Ima toga još, ali mislim da je ovo dovoljan razlog ručnu. Dakle, pre nego do ovoga dođe, uradićete šta je neophodno! I nadam se da više nećemo morati da dolazimo u kontakt!

foto: Facebook

S poštovanjem, Marija Miljković

Marija je uz ovo dodala i prepisku sa Markom bivšom devojkom Aleksandrom za koju je Miljana tvrdila da je u drugom stanju pa čak i da su se čule i da je Aleksandra sama kontaktirala i ispričala joj sve!

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.