MACA DISKRECIJA JE NAJPOŠTENIJA: Tijana Ajfon progovorila o učesnicama Zadruge u jeku afere o ELITNOJ PROSTITUCIJI!
Tijana ne dozvoljava da "gori" loše govore o "boljima", Foto: Printscreen

šta tek kaže za ostale

MACA DISKRECIJA JE NAJPOŠTENIJA: Tijana Ajfon progovorila o učesnicama Zadruge u jeku afere o ELITNOJ PROSTITUCIJI!

Starleta se zgražava na lažno moralisanje

Objavljeno:

Tijana Ajfon progovorila je aktuelnoj aferi elitne prostitucije, pa javno osudila sve devojke koje se obavijaju lažnim moralom, bez pokrića za to.

Starleta je pomenula rijaliti učesnice, a Macu Diskreciju izdvojila je iz "tabora" kao najpošteniju među njima. Ajfonka se zgražava na lažno moralisanje, pa je kao najbitnije u svemu navela kakav je neko prema njoj kao čovek. Ona je priznala da ne zna da li se Maca bavi pomenutim poslovima ili ne, ali je otkrila da se, kada se sretnu na ulici, uvek redovno jave jedna drugoj.

Javljaju se jedna drugoj na ulici
Javljaju se jedna drugoj na ulicifoto: Damir Dervišagić

Pitali su me za te devojke u rijalitiju, i ja sam se osvrnula na prethodnu "Zadrugu", gde su svi pljuvali Macu i govorili ulazi Maca prostitutka, a ta devojka se pokazala kao najpoštenija u tom trenutku tamo, najveći čovek, davala svima stvari, bila tu, niti intimnih odnosa pred kamerama, niti išta, a kao Maca najgora. Ja ne volim nepravdu, ne volim da kao gore pričaju o boljima. Ta Maca, radi ili ne radi, ja u to ne ulazim, meni je bitno kakav je neko prema meni. Ta devojka se meni uvek lepo javi, sretnemo se na ulici. Smatram da je mnogo bolja od ovih poštenijih koje je pljuju", kaže Tijana i dodaje:

"Nemoj mi glumiti poštenje, nemoj mi glumiti ludilo, a nemaš pokriće za to", ispričala je Ajfonka za "Alo!" sigurna u sebe.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.