ANA BEZ BLAMA OTKRILA OVO O ALEKSANDRI: Samozadovoljavala se pored Davida jer ga nije privlačila! Sram da te bude!
Čuvena trojka, Foto: Damir Dervišagić

ponižavanje

ANA BEZ BLAMA OTKRILA OVO O ALEKSANDRI: Samozadovoljavala se pored Davida jer ga nije privlačila! Sram da te bude!

Šta im je to trebalo...

Objavljeno:

Ana Korać koja je deo ljubavnog trougla između Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića ustala je i odgovorila na pitanje urednika portala Pink.rs i novinara Darka Tanasijevića.

Darka je zanimalo kako se Koraćeva oseća kada pred Aleksandrinim očima ima intimne odnose sa Davidom, te je svojim izlaganjem Koraćeva skandalizovala sve zadrugare i publiku.

- Što se tiče toga, on je moj dečko, mi kada se ljubimo, mi se osamimo ili u dvorištu ili se prekrijemo, nemamo s*ksualne odnose kao što je David rekao. Meni je govorio da ga ona ne privlači i rekao mi je da se ona samozadovoljavala pored njega. Samo što ona to nije htela da prihvati, ali da je sve znala. Meni David sve govori, apsolutno sve i za ovo što vi njemu postavljate pitanja - rekla je Ana.

foto: Printscreen

- Dno dna, sram da te bude, ovo je zaista ponižavajuće - rekla je Subotićka.

Novinar je skrenuo pažnju da isto tako David jednog dana može da otkriva i Aninu intimu, ali ona nije to uzimala kao mogućnost.

- Ja ću sa Davidom biti dokle god je nama lepo, dokle on mene voli i ja njega, a seksualne odnose nemamo, baš da ne bude a ona je tu par metara od vas - rekla je Ana.

Umešao se i Lepi Mića i rekao kako je to što David i Ana rade ružna stvar.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.